Ombygging- vekslarhus 1 Nordfjordeid

Notice 2024-109583 · EXPIRED

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-24T09:57:14Z.

Description

Prosjektet omfattar bygging av ny pumpekum for sjøvasspumper med overbygg, samt ombygging av eksisterande pumpesystem. Pumpekummen er omtrent 20 m2 og 5 meter djup og overbygget er omtrent 45,6m2. For å gjennomføre utgraving skal nødvendig sikringsarbeid gjennomførast og det skal nyttast spunting. Vidare skal det etablerast nytt inntak frå eksisterande sjøleidning og inn til pumpekum. Målet er å auke kapasiteten på energiopptak frå sjø, betre driftsbetingelsane og betre driftssikkerheit av fjordvarmeanlegget, samtidig som drift og vedlikehald av teknisk utstyr og komponentar blir enklare.

Oppdragsgivere

Place of performance

All notice data

id:
2024-109583
eFormId:
cc3ff48e-9d33-4258-b322-bb476f933e20
procedureId:
fb780e6e-d6e1-43c8-bc40-76e5a2599337
heading:
Ombygging- vekslarhus 1 Nordfjordeid
description:
Prosjektet omfattar bygging av ny pumpekum for sjøvasspumper med overbygg, samt ombygging av eksisterande pumpesystem. Pumpekummen er omtrent 20 m2 og 5 meter djup og overbygget er omtrent 45,6m2. For å gjennomføre utgraving skal nødvendig sikringsarbeid gjennomførast og det skal nyttast spunting. Vidare skal det etablerast nytt inntak frå eksisterande sjøleidning og inn til pumpekum. Målet er å auke kapasiteten på energiopptak frå sjø, betre driftsbetingelsane og betre driftssikkerheit av fjordvarmeanlegget, samtidig som drift og vedlikehald av teknisk utstyr og komponentar blir enklare.
buyer:

2 results

  1. id:
    921 060 157
    name:
    Stad kommune
  2. id:
    999 576 176
    name:
    Stad Energi- og Eigedomsutvikling Kf
locationId:

1 results

  1. NO0A2
placeOfPerformance:
issueDate:
2024-06-24T11:48:15Z
deadline:
2024-07-08T10:00:00Z
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
  2. COMPETITION
allCpvCodes:

42 results

  1. 45223000
  2. 09330000
  3. 45000000
  4. 45111230
  5. 45111240
  6. 45112000
  7. 45113000
  8. 45213251
  9. 45246200
  10. 45251250
  11. 45261000
  12. 45261215
  13. 45262300
  14. 45262311
  15. 45262700
  16. 45262800
  17. 45310000
  18. 45320000
  19. 45400000
  20. 45200000
  21. 45220000
  22. 09000000
  23. 09300000
  24. 45100000
  25. 45110000
  26. 45111000
  27. 45111200
  28. 45210000
  29. 45213000
  30. 45213200
  31. 45213250
  32. 45240000
  33. 45246000
  34. 45250000
  35. 45251000
  36. 45251200
  37. 45260000
  38. 45261200
  39. 45261210
  40. 45262000
  41. 45262310
  42. 45300000
directCpvCodes:

19 results

  1. 45223000
  2. 09330000
  3. 45000000
  4. 45111230
  5. 45111240
  6. 45112000
  7. 45113000
  8. 45213251
  9. 45246200
  10. 45251250
  11. 45261000
  12. 45261215
  13. 45262300
  14. 45262311
  15. 45262700
  16. 45262800
  17. 45310000
  18. 45320000
  19. 45400000
parentCpvCodes:

23 results

  1. 45200000
  2. 45220000
  3. 09000000
  4. 09300000
  5. 45100000
  6. 45110000
  7. 45111000
  8. 45111200
  9. 45210000
  10. 45213000
  11. 45213200
  12. 45213250
  13. 45240000
  14. 45246000
  15. 45250000
  16. 45251000
  17. 45251200
  18. 45260000
  19. 45261200
  20. 45261210
  21. 45262000
  22. 45262310
  23. 45300000
noticeStatus:
EXPIRED
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
https://eu.eu-supply.com/app/rfq/rwlentrance_s.asp?PID=405418&B=
sentToTed:
no
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
amount:
5000000.0
code:
NOK
fullLocalizedText:
5000000.0 NOK
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:

No results.

changeNotices:

2 results

  1. id:
    2024-109583
    changedNoticeId:
    993279da-d7b9-457b-90bb-e657469d73ce-01
    issueDate:
    2024-06-24T11:48:15Z
    selectedNotice:
    yes
    eformId:
    cc3ff48e-9d33-4258-b322-bb476f933e20
  2. id:
    2024-108617
    changedNoticeId:
    not reported by source
    issueDate:
    2024-06-07T07:49:04Z
    selectedNotice:
    no
    eformId:
    993279da-d7b9-457b-90bb-e657469d73ce
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2024-06-25
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

2 results

  1. id:
    2024-108617
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
    2. COMPETITION
    publicationDate:
    2024-06-08
    selectedNotice:
    no
  2. id:
    2024-109583
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
    2. COMPETITION
    publicationDate:
    2024-06-25
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

1 results

  1. ENVIRONMENT_PROCUREMENT
lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2024-109583

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.