Autoklav
Notice 2024-109284
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Konkurransen gjelder levering av én stykk autoklav, med opsjon på å kjøpe én ekstra autoklav innen 12 måneder fra kontraktsignering.
Oppdragsgivere
Place of performance
All notice data
- id:
- 2024-109284
- eFormId:
- e99e7157-fea3-4bf2-8537-bdee142296b9
- procedureId:
- 18b6c792-cc4f-4f63-925d-076e36c04458
- heading:
- Autoklav
- description:
- Konkurransen gjelder levering av én stykk autoklav, med opsjon på å kjøpe én ekstra autoklav innen 12 måneder fra kontraktsignering.
- buyer:
1 results
- id:
- 970422528
- name:
- UiT Norges arktiske universitet
- locationId:
3 results
- NO074
- NO072
- NO073
- placeOfPerformance:
- issueDate:
- 2024-06-18T10:08:39Z
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- CANCELLED_OR_MISSING_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- CANCELLED_OR_MISSING_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
6 results
- 33191110
- 33000000
- 33100000
- 33190000
- 33191000
- 33191100
- directCpvCodes:
1 results
- 33191110
- parentCpvCodes:
5 results
- 33000000
- 33100000
- 33190000
- 33191000
- 33191100
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
2 results
- type:
- tenders
- total:
- 0
- type:
- t-esubm
- total:
- 0
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- education
- awardedNames:
No results.
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2024-06-19
- tedId:
- 361878-2024
- procurementTimeline:
2 results
- id:
- 2024-108232
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- publicationDate:
- 2024-06-03
- selectedNotice:
- no
- id:
- 2024-109284
- allType:
2 results
- CANCELLED_OR_MISSING_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2024-06-19
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2024-109284