Rådgivende ingeniør-, arkitekt- og plantjenester, rammeavtale
Notice 2024-108924
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Konkurransen gjelder rammeavtaler for følgende tjenester: Gruppe 1 Rådgivende ingeniørtjenester, herunder også PL, PGL, og BL/BHO. Gruppe 2 Arkitekt- og plantjenester Anslått verdi per år og maksimalverdi for hele avtaleperioden per gruppe, inkludert eventuelle opsjoner og forventet prisstigning er oppgitt i punkt 1.1.4. Behovet er usikkert. Volumet kan variere både opp og ned, og vil i avtaleperioden være avhengig av blant annet oppdragsgivers behov, aktiviteter, budsjettsituasjon og andre rammefaktorer. For nærmere informasjon viser vi til anskaffelsesdokumentene.
Oppdragsgivere
Place of performance
All notice data
- id:
- 2024-108924
- eFormId:
- 33cc186a-f570-4388-b806-1ef7c57d54d8
- procedureId:
- fe4574f6-67da-497b-ac09-3c35480f452d
- heading:
- Rådgivende ingeniør-, arkitekt- og plantjenester, rammeavtale
- description:
- Konkurransen gjelder rammeavtaler for følgende tjenester: Gruppe 1 Rådgivende ingeniørtjenester, herunder også PL, PGL, og BL/BHO. Gruppe 2 Arkitekt- og plantjenester Anslått verdi per år og maksimalverdi for hele avtaleperioden per gruppe, inkludert eventuelle opsjoner og forventet prisstigning er oppgitt i punkt 1.1.4. Behovet er usikkert. Volumet kan variere både opp og ned, og vil i avtaleperioden være avhengig av blant annet oppdragsgivers behov, aktiviteter, budsjettsituasjon og andre rammefaktorer. For nærmere informasjon viser vi til anskaffelsesdokumentene.
- buyer:
1 results
- id:
- 864963552
- name:
- Tinn kommune
- locationId:
3 results
- NO091
- NO093
- NO094
- placeOfPerformance:
- issueDate:
- 2024-06-12T10:08:48Z
- deadline:
- 2026-09-07T00:00:00Z
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
8 results
- 71000000
- 71210000
- 71240000
- 71300000
- 71310000
- 71311000
- 71330000
- 71200000
- directCpvCodes:
7 results
- 71000000
- 71210000
- 71240000
- 71300000
- 71310000
- 71311000
- 71330000
- parentCpvCodes:
1 results
- 71200000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
2 results
- type:
- tenders
- total:
- 0
- type:
- t-esubm
- total:
- 52
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- gen-pub
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2024-06-13
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
2 results
- id:
- 2024-105098
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- publicationDate:
- 2024-04-10
- selectedNotice:
- no
- id:
- 2024-108924
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2024-06-13
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 3
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2024-108924