EB24/1- Rammeavtale for kjøp av konsulenttjenester – ekstern kvalitetssikring av investeringsprosjekter (KS1 og KS2)

Notice 2024-108566

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-11T04:17:59Z.

Description

Rammeavtalen gjelder kvalitetssikring av konseptvalgutredning (KS1) og forprosjekt (KS2) for kommunale investeringsprosjekter.Det vil i hovedsak være følgende fem grupper med investeringsprosjekter som vil være gjenstand for ekstern kvalitetssikring: • Formålsbygg (skoler, barnehager, sykehjem, Omsorg +, omsorgsboliger mv.) • Andre bygg og idrettsanlegg • Kommunaltekniske investeringer • Samferdselsinvesteringer • IKT-prosjekter I tillegg til behov for KS1 og KS2, har kommunen behov for bistand til ekstern kvalitetssikring av andre faser av prosjekter.

Oppdragsgivere

Place of performance

All notice data

id:
2024-108566
eFormId:
52b08c81-22b4-4751-ba37-eb021acfae45
procedureId:
0a5ec0d1-d8ef-4ab6-bf75-f122a9023f9a
heading:
EB24/1- Rammeavtale for kjøp av konsulenttjenester – ekstern kvalitetssikring av investeringsprosjekter (KS1 og KS2)
description:
Rammeavtalen gjelder kvalitetssikring av konseptvalgutredning (KS1) og forprosjekt (KS2) for kommunale investeringsprosjekter.Det vil i hovedsak være følgende fem grupper med investeringsprosjekter som vil være gjenstand for ekstern kvalitetssikring: • Formålsbygg (skoler, barnehager, sykehjem, Omsorg +, omsorgsboliger mv.) • Andre bygg og idrettsanlegg • Kommunaltekniske investeringer • Samferdselsinvesteringer • IKT-prosjekter I tillegg til behov for KS1 og KS2, har kommunen behov for bistand til ekstern kvalitetssikring av andre faser av prosjekter.
buyer:

1 results

  1. id:
    976819845
    name:
    Oslo kommune v/ Byrådsavdelingen for finans
locationId:

1 results

  1. anyw
placeOfPerformance:
issueDate:
2024-06-05T14:02:31Z
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

11 results

  1. 79311410
  2. 72000000
  3. 72200000
  4. 72220000
  5. 72224000
  6. 72225000
  7. 79000000
  8. 79300000
  9. 79310000
  10. 79311000
  11. 79311400
directCpvCodes:

9 results

  1. 79311410
  2. 72000000
  3. 72200000
  4. 72220000
  5. 72224000
  6. 72225000
  7. 79000000
  8. 79300000
  9. 79310000
parentCpvCodes:

2 results

  1. 79311000
  2. 79311400
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:

2 results

  1. type:
    tenders
    total:
    0
  2. type:
    t-esubm
    total:
    10
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
amount:
150000000.0
code:
NOK
fullLocalizedText:
1.5E8 NOK
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2024-06-07
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

2 results

  1. id:
    2024-102068
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
    2. COMPETITION
    publicationDate:
    2024-02-14
    selectedNotice:
    no
  2. id:
    2024-108566
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2024-06-07
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2024-108566

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.