Brøyting
Notice 2024-108487 · AWARDED
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Frogn kommune er oppdragsgiver i denne konkurransen. Frogn er en kommune i Akershus fylke mellom Oslofjorden i vest og den innerste del av Bunnefjorden og innsjøen Årungen i øst. Kommunen svarer til den tidligere landkommunen Frogn og kjøpstaden Drøbak, som ble sammensluttet i 1962. Frogn omfatter flere øyer i Oslofjorden, blant annet Håøya på 229 meter over havet. Høyeste punkt i kommunen er Kaholmen med Oscarsborg festning og Aspond. For mer informasjon se Frogn kommune
Oppdragsgivere
Place of performance
All notice data
- id:
- 2024-108487
- eFormId:
- 87227ab4-7ac7-48d2-87d5-a2b02ff9914c
- procedureId:
- ec1d9db3-0874-49a2-bc1e-131c372754ce
- heading:
- Brøyting
- description:
- Frogn kommune er oppdragsgiver i denne konkurransen. Frogn er en kommune i Akershus fylke mellom Oslofjorden i vest og den innerste del av Bunnefjorden og innsjøen Årungen i øst. Kommunen svarer til den tidligere landkommunen Frogn og kjøpstaden Drøbak, som ble sammensluttet i 1962. Frogn omfatter flere øyer i Oslofjorden, blant annet Håøya på 229 meter over havet. Høyeste punkt i kommunen er Kaholmen med Oscarsborg festning og Aspond. For mer informasjon se Frogn kommune
- buyer:
1 results
- id:
- 963999089
- name:
- Frogn kommune
- locationId:
4 results
- NO082
- NO083
- NO084
- NO085
- placeOfPerformance:
- issueDate:
- 2024-06-05T06:52:55Z
- deadline:
- 2024-08-19T10:00:58Z
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- allCpvCodes:
3 results
- 90620000
- 90000000
- 90600000
- directCpvCodes:
3 results
- 90620000
- 90000000
- 90600000
- parentCpvCodes:
No results.
- noticeStatus:
- AWARDED
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- https://tendsign.com/doc.aspx?MeFormsNoticeId=22429
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- gen-pub
- awardedNames:
No results.
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2024-06-06
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
2 results
- id:
- 2024-108487
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- publicationDate:
- 2024-06-06
- selectedNotice:
- yes
- id:
- 2024-112744
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2024-09-09
- selectedNotice:
- no
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2024-108487