(2023-7080) Vikarer til helsesektoren, rammeavtale

Notice 2024-107956

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-28T04:10:42Z.

Description

Konkurransen gjelder avtale for levering av vikarer til helsesektoren. Konkurransen er delt inn i to grupper: 1. Legevikar 2. Øvrige helsevikarer - Gol kommune (Kun gruppe 2 Øvrige helsevikarer. Er ikke med på gruppe 1 legevikarer) - Hjartdal kommune - Hol kommune - Hole kommune - Kongsberg kommune - Lier kommune  - Modum kommune (Deltar i gruppe 1 fra 24.06.2024, og har opsjon på gruppe 2) - Nore og Uvdal kommune (Opsjon) - Notodden kommune - Ringerike kommune (Opsjon) - Sigdal kommune - Tinn kommune - Øvre Eiker kommune - Ål kommune Anslått verdi per år og maksimalverdi for hele avtaleperioden per gruppe, inkludert eventuelle opsjoner og forventet prisstigning er oppgitt i punkt 1.1.4. Behovet er usikkert. Volumet kan variere både opp og ned, og vil i avtaleperioden være avhengig av blant annet oppdragsgivers behov, aktiviteter, budsjettsituasjon og andre rammefaktorer. For nærmere informasjon viser vi til anskaffelsesdokumentene.

Oppdragsgivere

Place of performance

All notice data

id:
2024-107956
eFormId:
97d3a594-77f4-40d1-a7da-2348a99fdc7e
procedureId:
a5392e81-66ad-4fb5-94c8-f0127470fcb2
heading:
(2023-7080) Vikarer til helsesektoren, rammeavtale
description:
Konkurransen gjelder avtale for levering av vikarer til helsesektoren. Konkurransen er delt inn i to grupper: 1. Legevikar 2. Øvrige helsevikarer - Gol kommune (Kun gruppe 2 Øvrige helsevikarer. Er ikke med på gruppe 1 legevikarer) - Hjartdal kommune - Hol kommune - Hole kommune - Kongsberg kommune - Lier kommune - Modum kommune (Deltar i gruppe 1 fra 24.06.2024, og har opsjon på gruppe 2) - Nore og Uvdal kommune (Opsjon) - Notodden kommune - Ringerike kommune (Opsjon) - Sigdal kommune - Tinn kommune - Øvre Eiker kommune - Ål kommune Anslått verdi per år og maksimalverdi for hele avtaleperioden per gruppe, inkludert eventuelle opsjoner og forventet prisstigning er oppgitt i punkt 1.1.4. Behovet er usikkert. Volumet kan variere både opp og ned, og vil i avtaleperioden være avhengig av blant annet oppdragsgivers behov, aktiviteter, budsjettsituasjon og andre rammefaktorer. For nærmere informasjon viser vi til anskaffelsesdokumentene.
buyer:

1 results

  1. id:
    954 597 482
    name:
    Viken Vest Innkjøpssamarbeid (VVI)
locationId:

4 results

  1. NO082
  2. NO083
  3. NO084
  4. NO085
placeOfPerformance:
issueDate:
2024-05-27T11:51:06Z
deadline:
2026-06-17T00:00:00Z
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

12 results

  1. 79620000
  2. 79624000
  3. 79625000
  4. 85000000
  5. 85121000
  6. 85141000
  7. 85141200
  8. 79000000
  9. 79600000
  10. 85100000
  11. 85120000
  12. 85140000
directCpvCodes:

7 results

  1. 79620000
  2. 79624000
  3. 79625000
  4. 85000000
  5. 85121000
  6. 85141000
  7. 85141200
parentCpvCodes:

5 results

  1. 79000000
  2. 79600000
  3. 85100000
  4. 85120000
  5. 85140000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:

2 results

  1. type:
    tenders
    total:
    0
  2. type:
    t-esubm
    total:
    39
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2024-05-28
tedId:
314424-2024
procurementTimeline:

2 results

  1. id:
    2024-104332
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
    2. COMPETITION
    publicationDate:
    2024-03-22
    selectedNotice:
    no
  2. id:
    2024-107956
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2024-05-28
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
2
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2024-107956

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.