Forus CO2. Prosjektering og prosjektstøtte
Notice 2024-105838
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Forus Energigjenvinning (FE) er det største punktutslippet for CO2 i Sør-Rogaland og har arbeidet med CO2 fangst siden 2019. Prosjektet skal bidra til å redusere regionens fossile og biogene CO2-utslipp og er slik en viktig brikke i kommunens og fylkes klimaarbeid. Det er et felles mål fra eiere av FE, styret i FE samt Stavanger og Sandnes kommune å realisere lønnsom CO2-fangst og lagring innen 2030. Dette gjelder både for eksisterende og nye utslipp. Det er etablert en prosjektgruppe i Forus Energigjenvinning 2 AS bestående av personell fra Forus Energigjenvinning, IVAR og Lyse. Det er allerede gjennomført flere mulighetsstudier. I tillegg er det utført en intern forkonseptstudie med det formål å avgrense arbeidsomfanget for videre arbeid i prosjektet.
Oppdragsgivere
Place of performance
All notice data
- id:
- 2024-105838
- eFormId:
- d447a6ac-46ea-4282-a390-3e368fc8de7d
- procedureId:
- 33ccab9e-ed48-4bb2-9c9b-40f953083533
- heading:
- Forus CO2. Prosjektering og prosjektstøtte
- description:
- Forus Energigjenvinning (FE) er det største punktutslippet for CO2 i Sør-Rogaland og har arbeidet med CO2 fangst siden 2019. Prosjektet skal bidra til å redusere regionens fossile og biogene CO2-utslipp og er slik en viktig brikke i kommunens og fylkes klimaarbeid. Det er et felles mål fra eiere av FE, styret i FE samt Stavanger og Sandnes kommune å realisere lønnsom CO2-fangst og lagring innen 2030. Dette gjelder både for eksisterende og nye utslipp. Det er etablert en prosjektgruppe i Forus Energigjenvinning 2 AS bestående av personell fra Forus Energigjenvinning, IVAR og Lyse. Det er allerede gjennomført flere mulighetsstudier. I tillegg er det utført en intern forkonseptstudie med det formål å avgrense arbeidsomfanget for videre arbeid i prosjektet.
- buyer:
2 results
- id:
- 871 035 032
- name:
- IVAR IKS
- id:
- 871035032
- name:
- IVAR IKS
- locationId:
1 results
- NO0A1
- placeOfPerformance:
- issueDate:
- 2024-04-22T06:27:08Z
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
7 results
- 45000000
- 90513300
- 90700000
- 90000000
- 90500000
- 90510000
- 90513000
- directCpvCodes:
3 results
- 45000000
- 90513300
- 90700000
- parentCpvCodes:
4 results
- 90000000
- 90500000
- 90510000
- 90513000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- amount:
- 8000000.0
- code:
- NOK
- fullLocalizedText:
- 8000000.0 NOK
- mainActivity:
- gen-pub
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2024-04-23
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2024-105838
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2024-04-23
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2024-105838