Trykkeri-, digitalprint- og plottjenester
Notice 2024-105324 · AWARDED
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Oppdragsgiver ønsker gjennom denne konkurransen å inngå avtale med en leverandør om levering av trykkeritjenester innen offsettrykk, digitaltrykk, og plott.Formålet med kontrakten er å sikre Oppdragsgiver pålitelige leveranser av trykkeri- og kopieringstjenester som er av høy kvalitet og med presis levering.
Oppdragsgivere
Place of performance
All notice data
- id:
- 2024-105324
- eFormId:
- d9392413-38cd-4cc8-b0e5-fef103e6b893
- procedureId:
- 474498eb-f4fa-4f9b-b700-3478c4d8bd0c
- heading:
- Trykkeri-, digitalprint- og plottjenester
- description:
- Oppdragsgiver ønsker gjennom denne konkurransen å inngå avtale med en leverandør om levering av trykkeritjenester innen offsettrykk, digitaltrykk, og plott.Formålet med kontrakten er å sikre Oppdragsgiver pålitelige leveranser av trykkeri- og kopieringstjenester som er av høy kvalitet og med presis levering.
- buyer:
1 results
- id:
- 964965226
- name:
- Stavanger kommune
- locationId:
1 results
- NO0A1
- placeOfPerformance:
- issueDate:
- 2024-04-12T12:11:32Z
- deadline:
- 2024-05-15T10:00:00Z
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- allCpvCodes:
9 results
- 79800000
- 79521000
- 79810000
- 79811000
- 79820000
- 79823000
- 79000000
- 79500000
- 79520000
- directCpvCodes:
6 results
- 79800000
- 79521000
- 79810000
- 79811000
- 79820000
- 79823000
- parentCpvCodes:
3 results
- 79000000
- 79500000
- 79520000
- noticeStatus:
- AWARDED
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- https://permalink.mercell.com/217183915.aspx
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- amount:
- 10000000.0
- code:
- NOK
- fullLocalizedText:
- 1.0E7 NOK
- mainActivity:
- gen-pub
- awardedNames:
No results.
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2024-04-15
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
2 results
- id:
- 2024-105324
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- publicationDate:
- 2024-04-15
- selectedNotice:
- yes
- id:
- 2024-111001
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2024-07-17
- selectedNotice:
- no
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2024-105324