Rammeavtale - vikartjenester helse og omsorg
Notice 2024-104235
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Vikartjenester til helse og omsorg med bl.a. faggruppene lege, sykepleier, helsefagarbeider.
Oppdragsgivere
Place of performance
All notice data
- id:
- 2024-104235
- eFormId:
- 2e3debc6-805b-40eb-8c42-4354d5c24d4c
- procedureId:
- 344f7ed6-ff3e-4ed5-9373-28d323991bfd
- heading:
- Rammeavtale - vikartjenester helse og omsorg
- description:
- Vikartjenester til helse og omsorg med bl.a. faggruppene lege, sykepleier, helsefagarbeider.
- buyer:
1 results
- id:
- 920123899
- name:
- Indre Østfold kommune
- locationId:
4 results
- NO082
- NO083
- NO084
- NO085
- placeOfPerformance:
- issueDate:
- 2024-03-20T09:51:10Z
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
2 results
- 98300000
- 98000000
- directCpvCodes:
1 results
- 98300000
- parentCpvCodes:
1 results
- 98000000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- amount:
- 150000000.0
- code:
- NOK
- fullLocalizedText:
- 1.5E8 NOK
- mainActivity:
- gen-pub
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2024-03-21
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
3 results
- id:
- 2023-101686
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- publicationDate:
- 2023-12-01
- selectedNotice:
- no
- id:
- 2024-100353
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- publicationDate:
- 2024-01-10
- selectedNotice:
- no
- id:
- 2024-104235
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2024-03-21
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 3
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2024-104235