Rammeavtale medisinsk teknisk service Sunnaas Sykehus HF
Notice 2024-104143
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Sunnaas sykehus HF har anskaffet rammeavtale på medisinsk teknisk service.
Oppdragsgivere
Place of performance
All notice data
- id:
- 2024-104143
- eFormId:
- 864a12df-4394-4f59-aac2-141f91c09189
- procedureId:
- 17d801f1-e761-46b5-88cb-64c4e48b2919
- heading:
- Rammeavtale medisinsk teknisk service Sunnaas Sykehus HF
- description:
- Sunnaas sykehus HF har anskaffet rammeavtale på medisinsk teknisk service.
- buyer:
1 results
- id:
- 916879067
- name:
- SYKEHUSINNKJØP HF
- locationId:
1 results
- anyw
- placeOfPerformance:
- issueDate:
- 2024-03-19T08:30:16Z
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
4 results
- 50400000
- 50421000
- 50000000
- 50420000
- directCpvCodes:
2 results
- 50400000
- 50421000
- parentCpvCodes:
2 results
- 50000000
- 50420000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- health
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2024-03-20
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
4 results
- id:
- 2023-101884
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- publicationDate:
- 2023-12-06
- selectedNotice:
- no
- id:
- 2024-100463
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- publicationDate:
- 2024-01-12
- selectedNotice:
- no
- id:
- 2024-100656
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- publicationDate:
- 2024-01-17
- selectedNotice:
- no
- id:
- 2024-104143
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2024-03-20
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2024-104143