Rammeavtale meierivarer - Bardu kommune
Notice 2024-104057
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Bardu kommune inviterer til åpen anbudskonkurranse om levering av tilbud på meierivarer til storhusholdning. Avtalen kan brukes av alle avdelinger i kommunen, selv om hovedtyngden vil bli bestilt fra vårt storkjøkken.
Oppdragsgivere
Place of performance
All notice data
- id:
- 2024-104057
- eFormId:
- 10ca80e6-86cf-4f06-84b7-f179ba78b951
- procedureId:
- d914f23e-e606-4bdb-9413-aa4891731fd7
- heading:
- Rammeavtale meierivarer - Bardu kommune
- description:
- Bardu kommune inviterer til åpen anbudskonkurranse om levering av tilbud på meierivarer til storhusholdning. Avtalen kan brukes av alle avdelinger i kommunen, selv om hovedtyngden vil bli bestilt fra vårt storkjøkken.
- buyer:
1 results
- id:
- 864993982
- name:
- Bardu kommune
- locationId:
1 results
- anyw
- placeOfPerformance:
- issueDate:
- 2024-03-18T06:49:46Z
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
2 results
- 15500000
- 15000000
- directCpvCodes:
2 results
- 15500000
- 15000000
- parentCpvCodes:
No results.
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- amount:
- 2200000.0
- code:
- NOK
- fullLocalizedText:
- 2200000.0 NOK
- mainActivity:
- gen-pub
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2024-03-19
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
2 results
- id:
- 2023-102008
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- publicationDate:
- 2023-12-08
- selectedNotice:
- no
- id:
- 2024-104057
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2024-03-19
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
1 results
- ENVIRONMENT_PROCUREMENT
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2024-104057