23/01584 Rammeavtaler for mekanisk produksjon

Notice 2024-103037

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-11T15:17:34Z.

Description

FFI utvikler og produserer mekaniske produkter. Virksomheten har i perioder behov for å sette ut produksjon av prototyper og serieproduksjon for å kunne operere med akseptable leveringstider. FFI har til hensikt å etablere rammeavtaler med inntil 3 leverandører for prototype produksjon og inntil 3 rammeavtaler for serieproduksjon. Tjenestene vil i hovedsakelig bestå av flere type prosesser som eksempelvis dreiing og fresing, og med store krav til nøyaktighet. Det vil være behov for overflatebehandling og montasje. Det vil være et stort antall ulike materialer, men aluminium og polymermaterialer er vanligst. Det er i mange tilfeller et krav om sporbarhet slik at materialer må bestilles med sertifikat.

Oppdragsgivere

Place of performance

All notice data

id:
2024-103037
eFormId:
5c5be029-b923-4bd4-a64f-026e6a61de12
procedureId:
7b1e113d-8f76-47c9-ac75-b3233fa57a12
heading:
23/01584 Rammeavtaler for mekanisk produksjon
description:
FFI utvikler og produserer mekaniske produkter. Virksomheten har i perioder behov for å sette ut produksjon av prototyper og serieproduksjon for å kunne operere med akseptable leveringstider. FFI har til hensikt å etablere rammeavtaler med inntil 3 leverandører for prototype produksjon og inntil 3 rammeavtaler for serieproduksjon. Tjenestene vil i hovedsakelig bestå av flere type prosesser som eksempelvis dreiing og fresing, og med store krav til nøyaktighet. Det vil være behov for overflatebehandling og montasje. Det vil være et stort antall ulike materialer, men aluminium og polymermaterialer er vanligst. Det er i mange tilfeller et krav om sporbarhet slik at materialer må bestilles med sertifikat.
buyer:

1 results

  1. id:
    970963340
    name:
    Forsvarets forskningsinstitutt
locationId:

4 results

  1. NO082
  2. NO083
  3. NO084
  4. NO085
placeOfPerformance:
issueDate:
2024-02-29T08:28:40Z
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

16 results

  1. 71330000
  2. 71323000
  3. 73120000
  4. 73220000
  5. 73300000
  6. 73400000
  7. 79421000
  8. 71000000
  9. 71300000
  10. 71320000
  11. 73000000
  12. 73100000
  13. 73200000
  14. 79000000
  15. 79400000
  16. 79420000
directCpvCodes:

7 results

  1. 71330000
  2. 71323000
  3. 73120000
  4. 73220000
  5. 73300000
  6. 73400000
  7. 79421000
parentCpvCodes:

9 results

  1. 71000000
  2. 71300000
  3. 71320000
  4. 73000000
  5. 73100000
  6. 73200000
  7. 79000000
  8. 79400000
  9. 79420000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
defence
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2024-03-01
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2024-103037
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2024-03-01
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2024-103037

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.