(23-180) Kjøp/leasing av renovasjonsbiler
Notice 2024-102046
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Konkurransen gjelder levering av renovasjonsbiler med påbygg, renovasjonsbiler med kran, liftbil, tilhenger til krokbil, samt serviceavtaler. For en beskrivelse av deltagere i anskaffelsen, se punkt 1.1.1. Anskaffelsens verdi anslås til: NOK 60 - 80 mill. mill,- eks. mva. Verdien er et estimat og er ikke bindende for oppdragsgiver.For nærmere informasjon viser vi til anskaffelsesdokumentene. Oppdragsgiver tar forbehold om avlysning av konkurransen, blant annet i forbindelse med budsjettmessig dekning og politisk godkjenning.
Oppdragsgivere
Place of performance
All notice data
- id:
- 2024-102046
- eFormId:
- 042ca088-a6ac-4a05-ba51-6222461d018a
- procedureId:
- db46fc84-9841-431b-97ce-a153adb8bea1
- heading:
- (23-180) Kjøp/leasing av renovasjonsbiler
- description:
- Konkurransen gjelder levering av renovasjonsbiler med påbygg, renovasjonsbiler med kran, liftbil, tilhenger til krokbil, samt serviceavtaler. For en beskrivelse av deltagere i anskaffelsen, se punkt 1.1.1. Anskaffelsens verdi anslås til: NOK 60 - 80 mill. mill,- eks. mva. Verdien er et estimat og er ikke bindende for oppdragsgiver.For nærmere informasjon viser vi til anskaffelsesdokumentene. Oppdragsgiver tar forbehold om avlysning av konkurransen, blant annet i forbindelse med budsjettmessig dekning og politisk godkjenning.
- buyer:
1 results
- id:
- 916923082
- name:
- Sirkula IKS
- locationId:
1 results
- NO020
- placeOfPerformance:
- issueDate:
- 2024-02-12T14:15:34Z
- deadline:
- 2024-12-31T00:00:00+01:00
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
7 results
- 34000000
- 34140000
- 34144000
- 34144500
- 34144510
- 34144511
- 34100000
- directCpvCodes:
6 results
- 34000000
- 34140000
- 34144000
- 34144500
- 34144510
- 34144511
- parentCpvCodes:
1 results
- 34100000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- gen-pub
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2024-02-14
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2024-102046
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2024-02-14
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 6
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2024-102046