Elektrisk krokbil
Notice 2024-101863
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Konkurransen gjelder kjøp av elektrisk krokbil. Anskaffelsens verdi anslås til ca. NOK 4.000.000,- eks. mva. Verdien et estimat og er ikke bindende for oppdragsgiver. For nærmere informasjon viser vi til anskaffelsesdokumentene. Oppdragsgiver tar forbehold om avlysning av konkurransen, blant annet i forbindelse med budsjettmessig dekning og politisk godkjenning.
Oppdragsgivere
Place of performance
All notice data
- id:
- 2024-101863
- eFormId:
- 66f0ef6a-322c-458d-b330-0484f6a8fca3
- procedureId:
- 71b9f3d5-6dd1-406b-8496-d96d10310b05
- heading:
- Elektrisk krokbil
- description:
- Konkurransen gjelder kjøp av elektrisk krokbil. Anskaffelsens verdi anslås til ca. NOK 4.000.000,- eks. mva. Verdien et estimat og er ikke bindende for oppdragsgiver. For nærmere informasjon viser vi til anskaffelsesdokumentene. Oppdragsgiver tar forbehold om avlysning av konkurransen, blant annet i forbindelse med budsjettmessig dekning og politisk godkjenning.
- buyer:
1 results
- id:
- 963999089
- name:
- Frogn kommune
- locationId:
4 results
- NO082
- NO083
- NO084
- NO085
- placeOfPerformance:
- issueDate:
- 2024-02-08T12:13:44Z
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- CANCELLED_OR_MISSING_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- CANCELLED_OR_MISSING_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
8 results
- 34140000
- 34144000
- 34144900
- 42410000
- 34000000
- 34100000
- 42000000
- 42400000
- directCpvCodes:
4 results
- 34140000
- 34144000
- 34144900
- 42410000
- parentCpvCodes:
4 results
- 34000000
- 34100000
- 42000000
- 42400000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- gen-pub
- awardedNames:
No results.
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2024-02-09
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2024-101863
- allType:
2 results
- CANCELLED_OR_MISSING_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2024-02-09
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2024-101863