Prosjekt 1004914 - Eksternt kontrollsenter for post og varer - H182 - Byggherreombud
Notice 2024-101641
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Statsbygg ber i forbindelse med prosjekt:nr.: 1004914navn: Eksternt kontrollsenter for post og varer (EKPV)om tilbud på byggeledelse/byggherreombud
Oppdragsgivere
Place of performance
All notice data
- id:
- 2024-101641
- eFormId:
- 6da7696f-eebd-432e-aebb-974de3c1a127
- procedureId:
- 0bc18c79-f7b6-4cb4-bb9f-4e7204c70b31
- heading:
- Prosjekt 1004914 - Eksternt kontrollsenter for post og varer - H182 - Byggherreombud
- description:
- Statsbygg ber i forbindelse med prosjekt:nr.: 1004914navn: Eksternt kontrollsenter for post og varer (EKPV)om tilbud på byggeledelse/byggherreombud
- buyer:
1 results
- id:
- 971278374
- name:
- STATSBYGG
- locationId:
1 results
- anyw
- placeOfPerformance:
- issueDate:
- 2024-02-02T14:45:21Z
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
9 results
- 71000000
- 71310000
- 71311000
- 71520000
- 71521000
- 71540000
- 71541000
- 71300000
- 71500000
- directCpvCodes:
7 results
- 71000000
- 71310000
- 71311000
- 71520000
- 71521000
- 71540000
- 71541000
- parentCpvCodes:
2 results
- 71300000
- 71500000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- gen-pub
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2024-02-06
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2024-101641
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2024-02-06
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2024-101641