Grafiske tjenester, rammeavtale
Notice 2024-101405
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Konkurransen gjelder levering av grafiske tjenester. Maksimalverdi for hele avtaleperioden, inkludert eventuelle opsjoner og forventet prisstigning: NOK 2.500.000,- eks mva. Behovet er usikkert. Volumet kan variere både opp og ned, og vil i avtaleperioden være avhengig av blant annet oppdragsgivers behov, aktiviteter, budsjettsituasjon og andre rammefaktorer. Avtalen gjelder ikke for DOGAs program Norwegian Presence eller lignende internasjonale tiltak rettet mot et internasjonalt publikum. For Norwegian Presence og lignende tiltak gjelder vanlige anskaffelsesregler. For nærmere informasjon viser vi til anskaffelsesdokumentene.
Oppdragsgivere
Place of performance
All notice data
- id:
- 2024-101405
- eFormId:
- d3f0ec85-7de4-4a3f-856f-9d954b79f4ba
- procedureId:
- 42a3b269-0b93-4d05-a776-cee53736c5ce
- heading:
- Grafiske tjenester, rammeavtale
- description:
- Konkurransen gjelder levering av grafiske tjenester. Maksimalverdi for hele avtaleperioden, inkludert eventuelle opsjoner og forventet prisstigning: NOK 2.500.000,- eks mva. Behovet er usikkert. Volumet kan variere både opp og ned, og vil i avtaleperioden være avhengig av blant annet oppdragsgivers behov, aktiviteter, budsjettsituasjon og andre rammefaktorer. Avtalen gjelder ikke for DOGAs program Norwegian Presence eller lignende internasjonale tiltak rettet mot et internasjonalt publikum. For Norwegian Presence og lignende tiltak gjelder vanlige anskaffelsesregler. For nærmere informasjon viser vi til anskaffelsesdokumentene.
- buyer:
1 results
- id:
- 913552490
- name:
- Stiftelsen Design og arkitektur Norge
- locationId:
1 results
- NO081
- placeOfPerformance:
- issueDate:
- 2024-01-31T09:22:49Z
- deadline:
- 2026-01-30T00:00:00+01:00
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
10 results
- 79822500
- 79340000
- 79341000
- 79341500
- 79342000
- 79000000
- 79800000
- 79820000
- 79822000
- 79300000
- directCpvCodes:
5 results
- 79822500
- 79340000
- 79341000
- 79341500
- 79342000
- parentCpvCodes:
5 results
- 79000000
- 79800000
- 79820000
- 79822000
- 79300000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- gen-pub
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2024-02-01
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2024-101405
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2024-02-01
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2024-101405