Tildeling av kontrakt - Øvelsescontainer KBR
Notice 2024-101317
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Kristiansandsregionen brann og redning IKS (heretter kalt KBR) skal gå til anskaffelse av gassfyrt øvingskontainer(e) hovedsakelig rettet mot brannmannskaper og andre som har behov for å øve i brann og røykfylte miljøer. Behovet er således bredt, og oppdragsgiver ønsker å få tilbud som gir den beste totalpakken med tanke på oppbygning og sammensetning av container(e), øvelsesscenarier og sikkerhetsanordninger. Oppdragsgiver ønsker at leverandørene skal komme med sitt beste tilbud innenfor anskaffelsens økonomiske rammer, 4.600.000 mnok eks. mva. Leverandørene skal følgelig ikke inngi pris.
Oppdragsgivere
Place of performance
All notice data
- id:
- 2024-101317
- eFormId:
- 7a9c1b2b-bb8f-4858-8cf2-64c141c08118
- procedureId:
- 566a5a94-f415-4916-9236-6d3814dd0773
- heading:
- Tildeling av kontrakt - Øvelsescontainer KBR
- description:
- Kristiansandsregionen brann og redning IKS (heretter kalt KBR) skal gå til anskaffelse av gassfyrt øvingskontainer(e) hovedsakelig rettet mot brannmannskaper og andre som har behov for å øve i brann og røykfylte miljøer. Behovet er således bredt, og oppdragsgiver ønsker å få tilbud som gir den beste totalpakken med tanke på oppbygning og sammensetning av container(e), øvelsesscenarier og sikkerhetsanordninger. Oppdragsgiver ønsker at leverandørene skal komme med sitt beste tilbud innenfor anskaffelsens økonomiske rammer, 4.600.000 mnok eks. mva. Leverandørene skal følgelig ikke inngi pris.
- buyer:
1 results
- id:
- 820852982
- name:
- KRISTIANSAND KOMMUNE
- locationId:
1 results
- NO092
- placeOfPerformance:
- issueDate:
- 2024-01-30T09:10:26Z
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
4 results
- 34221000
- 34000000
- 34200000
- 34220000
- directCpvCodes:
1 results
- 34221000
- parentCpvCodes:
3 results
- 34000000
- 34200000
- 34220000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- amount:
- 4600000.0
- code:
- NOK
- fullLocalizedText:
- 4600000.0 NOK
- mainActivity:
- gen-pub
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2024-01-31
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2024-101317
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2024-01-31
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2024-101317