Intensjonskunngjøring - Inngåelse av avtale om forvaltning av kommunenes gjeldsportefølje med Bergen Capital Management AS
Notice 2024-101074
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Frogn kommune ønsker å inngå avtale med Bergen Capital Management AS (BCM) til å forvalte kommunens gjeldsportefølje. Frogn kommune har en gjeld på ca. 2,4 milliarder kroner bestående av ulike gjeldsprodukter.
Oppdragsgivere
Place of performance
All notice data
- id:
- 2024-101074
- eFormId:
- 4db1c164-ac8c-4a5a-a306-6c0bb4dfd005
- procedureId:
- not reported by source
- heading:
- Intensjonskunngjøring - Inngåelse av avtale om forvaltning av kommunenes gjeldsportefølje med Bergen Capital Management AS
- description:
- Frogn kommune ønsker å inngå avtale med Bergen Capital Management AS (BCM) til å forvalte kommunens gjeldsportefølje. Frogn kommune har en gjeld på ca. 2,4 milliarder kroner bestående av ulike gjeldsprodukter.
- buyer:
1 results
- id:
- 963999089
- name:
- FROGN KOMMUNE
- locationId:
4 results
- NO082
- NO083
- NO084
- NO085
- placeOfPerformance:
- issueDate:
- 2024-01-25T14:26:51Z
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ADVISORY_NOTICE
- allTypes:
2 results
- ADVISORY_NOTICE
- PLANNING
- allCpvCodes:
2 results
- 66100000
- 66000000
- directCpvCodes:
1 results
- 66100000
- parentCpvCodes:
1 results
- 66000000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- 2024-02-09
- competitionDocsUrl:
- https://permalink.mercell.com/221503609.aspx
- sentToTed:
- no
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- amount:
- 1200000.0
- code:
- NOK
- fullLocalizedText:
- 1200000.0 NOK
- mainActivity:
- gen-pub
- awardedNames:
No results.
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2024-01-26
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2024-101074
- allType:
2 results
- ADVISORY_NOTICE
- PLANNING
- publicationDate:
- 2024-01-26
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2024-101074