Entreprise EP02-S Bygg- og anleggsarbeider Sandstangen
Notice 2024-100278
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Foreliggende konkurranse gjelder entreprise EP02-S Bygg- og anleggsarbeider Sandstangen. Entreprenør vil få ansvar for etablering av: - Nytt brønnanlegg på Sandstangen: Bygningsmessige arbeider på fordelingshus i to etasjer på 71 m², to brønntårn i to etasjer på 7 m² og seks brønnkummer på 7 m², samt grunnarbeider, ledningsarbeider, VVS, noe elektro og koordineringsansvar på byggeplassen.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2024-100278
- eFormId:
- cbf2cffc-6fc8-4629-8d85-760c2f30605c
- procedureId:
- 38369c4d-ed67-43c0-a60e-1788987628fc
- heading:
- Entreprise EP02-S Bygg- og anleggsarbeider Sandstangen
- description:
- Foreliggende konkurranse gjelder entreprise EP02-S Bygg- og anleggsarbeider Sandstangen. Entreprenør vil få ansvar for etablering av: - Nytt brønnanlegg på Sandstangen: Bygningsmessige arbeider på fordelingshus i to etasjer på 71 m², to brønntårn i to etasjer på 7 m² og seks brønnkummer på 7 m², samt grunnarbeider, ledningsarbeider, VVS, noe elektro og koordineringsansvar på byggeplassen.
- buyer:
1 results
- id:
- 920123899
- name:
- Indre Østfold kommune
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2024-01-08T08:51:32Z
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
1 results
- 45000000
- directCpvCodes:
1 results
- 45000000
- parentCpvCodes:
No results.
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- gen-pub
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2024-01-09
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2024-100278
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2024-01-09
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2024-100278