Heilskapleg målstyring-, analyse-planlegging- og rapporteringssystem
Notice 2024-100126
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Heilskapleg verktøy for målstyring i eit kort- og langsiktig perspektiv, budsjettering, verksemdsplanlegging, rapportering, og analysemogelegheiter som utgangspunkt for effektive utgreiingar og strategiske prioriteringar
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2024-100126
- eFormId:
- c14ac098-41c3-4ad9-a444-9f6a0c80f7bb
- procedureId:
- 408b7168-8be5-4b30-a1f6-04722f7c3da9
- heading:
- Heilskapleg målstyring-, analyse-planlegging- og rapporteringssystem
- description:
- Heilskapleg verktøy for målstyring i eit kort- og langsiktig perspektiv, budsjettering, verksemdsplanlegging, rapportering, og analysemogelegheiter som utgangspunkt for effektive utgreiingar og strategiske prioriteringar
- buyer:
1 results
- id:
- 961382157
- name:
- Vestre Slidre kommune
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2024-01-03T13:57:07Z
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
- RESULT
- allCpvCodes:
4 results
- 48440000
- 48441000
- 48000000
- 48400000
- directCpvCodes:
2 results
- 48440000
- 48441000
- parentCpvCodes:
2 results
- 48000000
- 48400000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- gen-pub
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2024-01-04
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2024-100126
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
- RESULT
- publicationDate:
- 2024-01-04
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2024-100126