Åpen anbudskonkurranse for kjøp av rammeavtale - Skjøtsel av grøntanlegg i barnehager

Notice 2023-693406

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-27T23:15:38Z.

Description

Oslo kommune v/ Oslobygg KF, heretter kalt oppdragsgiver, inviterer til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med anskaffelse av rammeavtale for skjøtsel av grøntanlegg i oppdragsgivers barnehager. Oppdraget omfatter skjøtsel av barnehagenes uteområder. Hovedytelsen for skjøtsel er klipping av gress, kantklipping, beskjæring av busker og fjerning av løv høst og vår. I tillegg kommer en årlig risikovurdering av trær. Leverandøren skal også utføre nærmere spesifiserte tilleggsytelser etter bestilling fra Oppdragsgiver ved behov. Anskaffelsen skal ivareta at uteområdene fremstår ivaretatt og sikre for leietaker/brukere og nærmiljø. Oppdraget er nærmere beskrevet i Vedlegg 1, Ytelsesbeskrivelse – skjøtsel av grøntanlegg barnehage.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2023-693406
eFormId:
2023-693406
procedureId:
2023-693406
heading:
Åpen anbudskonkurranse for kjøp av rammeavtale - Skjøtsel av grøntanlegg i barnehager
description:
Oslo kommune v/ Oslobygg KF, heretter kalt oppdragsgiver, inviterer til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med anskaffelse av rammeavtale for skjøtsel av grøntanlegg i oppdragsgivers barnehager. Oppdraget omfatter skjøtsel av barnehagenes uteområder. Hovedytelsen for skjøtsel er klipping av gress, kantklipping, beskjæring av busker og fjerning av løv høst og vår. I tillegg kommer en årlig risikovurdering av trær. Leverandøren skal også utføre nærmere spesifiserte tilleggsytelser etter bestilling fra Oppdragsgiver ved behov. Anskaffelsen skal ivareta at uteområdene fremstår ivaretatt og sikre for leietaker/brukere og nærmiljø. Oppdraget er nærmere beskrevet i Vedlegg 1, Ytelsesbeskrivelse – skjøtsel av grøntanlegg barnehage.
buyer:

1 results

  1. id:
    924 599 545
    name:
    Oslo kommune v/ Oslobygg KF
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2023-01-16T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

2 results

  1. 77300000
  2. 77000000
directCpvCodes:

1 results

  1. 77300000
parentCpvCodes:

1 results

  1. 77000000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:

2 results

  1. type:
    tenders
    total:
    12
  2. type:
    t-esubm
    total:
    12
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2023-01-16
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2023-693406
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2023-01-16
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2023-693406

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.