Rammeavtale strømperehabilitering av avløpsledninger og kummer

Notice 2023-686645

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-28T10:45:40Z.

Description

Behovet for tjenestene innenfor rammeavtalen er vurdert til å være sporadisk, men løpende. Rammeavtalen skal dekke behov for rehabilitering ved akutte hendelser og det er bl.a. derfor ønskelig å inngå parallelle rammeavtaler med to entreprenører for å sikre kapasitet til å utføre oppdrag.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2023-686645
eFormId:
2023-686645
procedureId:
2023-686645
heading:
Rammeavtale strømperehabilitering av avløpsledninger og kummer
description:
Behovet for tjenestene innenfor rammeavtalen er vurdert til å være sporadisk, men løpende. Rammeavtalen skal dekke behov for rehabilitering ved akutte hendelser og det er bl.a. derfor ønskelig å inngå parallelle rammeavtaler med to entreprenører for å sikre kapasitet til å utføre oppdrag.
buyer:

1 results

  1. id:
    971 185 589
    name:
    Oslo kommune v/ Vann- og avløpsetaten
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2023-12-12T12:00:00+01:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

5 results

  1. 45231300
  2. 45000000
  3. 45200000
  4. 45230000
  5. 45231000
directCpvCodes:

1 results

  1. 45231300
parentCpvCodes:

4 results

  1. 45000000
  2. 45200000
  3. 45230000
  4. 45231000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:

2 results

  1. type:
    tenders
    total:
    2
  2. type:
    t-esubm
    total:
    2
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-975?q=forsyningsforskriften
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
water
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2023-12-12
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2023-686645
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2023-12-12
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2023-686645

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.