2022/6772 - Dekk og dekkhotell (Ny kunngjøring)

Notice 2023-682477

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-24T19:16:31Z.

Description

Anskaffelsen skal dekke Bodø kommune sitt behov for dekk og dekkhotell til kommunens enheter. For Brann Salten IKS skal denne anskaffelsen kun dekke behovet for dekk og dekkhotell til enheter som hører til brannstasjonen i Bodø. Tilsvarende anskaffelse ble kunngjort i desember 2022 og avlyst i februar 2023. Forannevnte anskaffelse ble avlyst grunnet enkelte feil og uklarheter i «Bilag 5 vedlegg a- Prisskjema», som har medført at prismodellen som ble lagt til grunn for evaluering av tildelingskriteriet «Pris» ble vurdert uegnet til å identifisere det beste tilbudet i konkurransen på dette tildelingskriteriet. Det er derfor foretatt korreksjoner og presiseringer i prisskjemaet og motsvarende justeringer i konkurransegrunnlaget for å avbøte de omtalte feilene og uklarhetene. 

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2023-682477
eFormId:
2023-682477
procedureId:
2023-682477
heading:
2022/6772 - Dekk og dekkhotell (Ny kunngjøring)
description:
Anskaffelsen skal dekke Bodø kommune sitt behov for dekk og dekkhotell til kommunens enheter. For Brann Salten IKS skal denne anskaffelsen kun dekke behovet for dekk og dekkhotell til enheter som hører til brannstasjonen i Bodø. Tilsvarende anskaffelse ble kunngjort i desember 2022 og avlyst i februar 2023. Forannevnte anskaffelse ble avlyst grunnet enkelte feil og uklarheter i «Bilag 5 vedlegg a- Prisskjema», som har medført at prismodellen som ble lagt til grunn for evaluering av tildelingskriteriet «Pris» ble vurdert uegnet til å identifisere det beste tilbudet i konkurransen på dette tildelingskriteriet. Det er derfor foretatt korreksjoner og presiseringer i prisskjemaet og motsvarende justeringer i konkurransegrunnlaget for å avbøte de omtalte feilene og uklarhetene.
buyer:

1 results

  1. id:
    972418013
    name:
    Bodø Kommune
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2023-05-05T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

4 results

  1. 34351000
  2. 34000000
  3. 34300000
  4. 34350000
directCpvCodes:

1 results

  1. 34351000
parentCpvCodes:

3 results

  1. 34000000
  2. 34300000
  3. 34350000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:

2 results

  1. type:
    tenders
    total:
    2
  2. type:
    t-esubm
    total:
    2
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2023-05-05
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2023-682477
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2023-05-05
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2023-682477

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.