Intensjonkunngjøring - Tilleggskjøp av gateway for billettering

Notice 2023-660188

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-12T00:39:51Z.

Description

Møre og Romsdal fylkeskommune gjennomfører en intensjonskunngjøring i forbindelse med anskaffelse av «Tilleggskjøp av gateway for billettering». Kontraktens varighet er satt fra og med kontraktsignering til 31.12.2027 med opsjon for mulig forlengelse med ytterligere 3 år (1+1+1). For mer informasjon om anskaffelsen, se Vedlegg.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2023-660188
eFormId:
2023-660188
procedureId:
2023-660188
heading:
Intensjonkunngjøring - Tilleggskjøp av gateway for billettering
description:
Møre og Romsdal fylkeskommune gjennomfører en intensjonskunngjøring i forbindelse med anskaffelse av «Tilleggskjøp av gateway for billettering». Kontraktens varighet er satt fra og med kontraktsignering til 31.12.2027 med opsjon for mulig forlengelse med ytterligere 3 år (1+1+1). For mer informasjon om anskaffelsen, se Vedlegg.
buyer:

1 results

  1. id:
    944183779
    name:
    Møre og Romsdal Fylkeskommune, Samferdsel
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2023-03-02T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
  2. RESULT
allCpvCodes:

5 results

  1. 48219100
  2. 48000000
  3. 48200000
  4. 48210000
  5. 48219000
directCpvCodes:

1 results

  1. 48219100
parentCpvCodes:

4 results

  1. 48000000
  2. 48200000
  3. 48210000
  4. 48219000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2023-03-02
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2023-660188
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2023-03-02
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2023-660188

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.