Låneadministrasjon for startlån og tilskudd fra Husbanken

Notice 2023-657117

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-11T09:07:37Z.

Description

Porsanger kommune har intensjon å inngå avtale om leveranse av tjeneste i forhold til låneadministrasjon for startlån og tilskudd. Kommunen har en rekke krav til leverandør i forhold til tjenesten, hvor leverandør skal ivareta hele prosessen etter at lån er innvilget hos kommunen. Det er foretatt undersøkelser i markedet og kommunen har så langt konkludert med at Intrum AS er en leverandør som imøteser kommunens krav til leveranse av tjenesten. Porsanger kommune har til hensikt å inngå kontrakt med selskapet. Evt innsigelser må sendes kommunen innen 07.06.23

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2023-657117
eFormId:
2023-657117
procedureId:
not reported by source
heading:
Låneadministrasjon for startlån og tilskudd fra Husbanken
description:
Porsanger kommune har intensjon å inngå avtale om leveranse av tjeneste i forhold til låneadministrasjon for startlån og tilskudd. Kommunen har en rekke krav til leverandør i forhold til tjenesten, hvor leverandør skal ivareta hele prosessen etter at lån er innvilget hos kommunen. Det er foretatt undersøkelser i markedet og kommunen har så langt konkludert med at Intrum AS er en leverandør som imøteser kommunens krav til leveranse av tjenesten. Porsanger kommune har til hensikt å inngå kontrakt med selskapet. Evt innsigelser må sendes kommunen innen 07.06.23
buyer:

1 results

  1. id:
    959 411 735
    name:
    Porsanger kommune
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2023-07-03T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ADVISORY_NOTICE
allTypes:

2 results

  1. ADVISORY_NOTICE
  2. PLANNING
allCpvCodes:

1 results

  1. 48000000
directCpvCodes:

1 results

  1. 48000000
parentCpvCodes:

No results.

noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
no
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
not reported by source
awardedNames:

No results.

changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2023-07-03
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2023-657117
    allType:

    2 results

    1. ADVISORY_NOTICE
    2. PLANNING
    publicationDate:
    2023-07-03
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2023-657117

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.