Rammeavtale for kjøp av elev-pc til vgs. i Troms og Finnmark fylkeskommune

Notice 2023-643867

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-29T02:58:45Z.

Description

Troms og Finnmark fylkeskommune ved Divisjon for kompetanse, heretter kjent som oppdragsgiver, har som mål å inngå rammeavtale for levering av datamaskiner til elever i videregående opplæring. Elev-pc ordningen innebærer at elever som går første gang VG1 ved en offentlig videregående skole i Troms og Finnmark, kan velge om de vil kjøpe en datamaskin til en subsidiert pris eller benytte seg av sin egen datamaskin.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2023-643867
eFormId:
2023-643867
procedureId:
2023-643867
heading:
Rammeavtale for kjøp av elev-pc til vgs. i Troms og Finnmark fylkeskommune
description:
Troms og Finnmark fylkeskommune ved Divisjon for kompetanse, heretter kjent som oppdragsgiver, har som mål å inngå rammeavtale for levering av datamaskiner til elever i videregående opplæring. Elev-pc ordningen innebærer at elever som går første gang VG1 ved en offentlig videregående skole i Troms og Finnmark, kan velge om de vil kjøpe en datamaskin til en subsidiert pris eller benytte seg av sin egen datamaskin.
buyer:

1 results

  1. id:
    922420866
    name:
    TROMS OG FINNMARK FYLKESKOMMUNE
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2023-05-29T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

5 results

  1. 30213100
  2. 30000000
  3. 30200000
  4. 30210000
  5. 30213000
directCpvCodes:

1 results

  1. 30213100
parentCpvCodes:

4 results

  1. 30000000
  2. 30200000
  3. 30210000
  4. 30213000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:

2 results

  1. type:
    tenders
    total:
    2
  2. type:
    t-esubm
    total:
    2
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2023-05-29
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2023-643867
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2023-05-29
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2023-643867

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.