Prosjekt brønnpark, Rådhuset, Øvre Eiker
Notice 2023-623493
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Konkurransen gjelder nytt varmeanlegg med brønnpark til Rådhuset i Øvre Eiker kommune (Hokksund). Anskaffelsens verdi anslås til: NOK 5.000.000,- eks. mva. Volumet er et estimat og er ikke bindende for oppdragsgiver. For nærmere informasjon viser vi til anskaffelsesdokumentene.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2023-623493
- eFormId:
- 2023-623493
- procedureId:
- 2023-623493
- heading:
- Prosjekt brønnpark, Rådhuset, Øvre Eiker
- description:
- Konkurransen gjelder nytt varmeanlegg med brønnpark til Rådhuset i Øvre Eiker kommune (Hokksund). Anskaffelsens verdi anslås til: NOK 5.000.000,- eks. mva. Volumet er et estimat og er ikke bindende for oppdragsgiver. For nærmere informasjon viser vi til anskaffelsesdokumentene.
- buyer:
1 results
- id:
- 821 542 162
- name:
- ØVRE EIKER KOMMUNALE EIENDOM KF
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2023-04-19T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- CANCELLED_OR_MISSING_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- CANCELLED_OR_MISSING_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
7 results
- 45232141
- 45000000
- 45200000
- 45230000
- 45232000
- 45232100
- 45232140
- directCpvCodes:
1 results
- 45232141
- parentCpvCodes:
6 results
- 45000000
- 45200000
- 45230000
- 45232000
- 45232100
- 45232140
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- no
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- not reported by source
- awardedNames:
No results.
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2023-04-19
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2023-623493
- allType:
2 results
- CANCELLED_OR_MISSING_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2023-04-19
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2023-623493