Periodisk sikkerhetskontroll av heis og løfteinnretninger

Notice 2023-618244

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-12T15:46:39Z.

Description

Stavanger kommune, Sola kommune, Sandnes kommune, Randaberg kommune og Stavanger kirkelige fellesråd, heretter benevnt Oppdragsgiver, inviterer med dette til konkurranse om periodisk sikkerhetskontroll av heis og løfteinnretninger. Forventet oppstart for avtalen er januar 2023. Avtalenes varighet er 2 år med opsjon for Oppdragsgiver på forlengelse i ytterligere 2 + 1 + 1 år på samme vilkår.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2023-618244
eFormId:
2023-618244
procedureId:
2023-618244
heading:
Periodisk sikkerhetskontroll av heis og løfteinnretninger
description:
Stavanger kommune, Sola kommune, Sandnes kommune, Randaberg kommune og Stavanger kirkelige fellesråd, heretter benevnt Oppdragsgiver, inviterer med dette til konkurranse om periodisk sikkerhetskontroll av heis og løfteinnretninger. Forventet oppstart for avtalen er januar 2023. Avtalenes varighet er 2 år med opsjon for Oppdragsgiver på forlengelse i ytterligere 2 + 1 + 1 år på samme vilkår.
buyer:

5 results

  1. id:
    964 965 137
    name:
    Sandnes kommune
  2. id:
    934945514
    name:
    Randaberg kommune
  3. id:
    976993403
    name:
    Stavanger kirkelige fellesråd
  4. id:
    948243113
    name:
    Sola kommune
  5. id:
    964965226
    name:
    Stavanger kommune
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2023-01-25T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

3 results

  1. 50750000
  2. 50000000
  3. 50700000
directCpvCodes:

1 results

  1. 50750000
parentCpvCodes:

2 results

  1. 50000000
  2. 50700000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:

2 results

  1. type:
    tenders
    total:
    2
  2. type:
    t-esubm
    total:
    2
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2023-01-25
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2023-618244
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2023-01-25
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2023-618244

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.