Rammeavtale programvare, lisenser og relaterte tjenester

Notice 2023-389188

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-25T08:38:53Z.

Description

Anskaffelsen skal dekke oppdragsgivers behov for lisenser, programvarevedlikehold og tilhørende tjenester, til eksisterende og fremtidige lisenser innenfor angjeldende funksjonsområder, jf. SSA-R bilag 1 og 2. Supporttjenester er også omfattet i den grad disse inngår i rettighetshavers eller leverandørs programvare¬vedlikehold. Oppdragsgiver ønsker å inngå parallelle rammeavtaler med 3 leverandører.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2023-389188
eFormId:
2023-389188
procedureId:
2023-389188
heading:
Rammeavtale programvare, lisenser og relaterte tjenester
description:
Anskaffelsen skal dekke oppdragsgivers behov for lisenser, programvarevedlikehold og tilhørende tjenester, til eksisterende og fremtidige lisenser innenfor angjeldende funksjonsområder, jf. SSA-R bilag 1 og 2. Supporttjenester er også omfattet i den grad disse inngår i rettighetshavers eller leverandørs programvare¬vedlikehold. Oppdragsgiver ønsker å inngå parallelle rammeavtaler med 3 leverandører.
buyer:

1 results

  1. id:
    971 032 081
    name:
    Statens vegvesen
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2023-08-18T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

1 results

  1. 48000000
directCpvCodes:

1 results

  1. 48000000
parentCpvCodes:

No results.

noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:

2 results

  1. type:
    tenders
    total:
    3
  2. type:
    t-esubm
    total:
    3
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2023-08-18
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2023-389188
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2023-08-18
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2023-389188

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.