Energirådgivning og rådgivning om miljøvennlig oppussing

Notice 2023-326301

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-28T20:42:35Z.

Description

Asker kommune tilbyr rådgivningstjenester innen energirådgivning og miljøvennlig oppussing til kommunens innbyggere og inviterer til konkurranse om rådgivningskontrakter. Anskaffelsens formål er å inngå kontrakt om kjøp av tjenester for å gi kommunens innbyggere energirådgivning og rådgivning om miljøvennlig oppussing. Det vil inngås separate kontrakter for disse to tjenestene.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2023-326301
eFormId:
2023-326301
procedureId:
2023-326301
heading:
Energirådgivning og rådgivning om miljøvennlig oppussing
description:
Asker kommune tilbyr rådgivningstjenester innen energirådgivning og miljøvennlig oppussing til kommunens innbyggere og inviterer til konkurranse om rådgivningskontrakter. Anskaffelsens formål er å inngå kontrakt om kjøp av tjenester for å gi kommunens innbyggere energirådgivning og rådgivning om miljøvennlig oppussing. Det vil inngås separate kontrakter for disse to tjenestene.
buyer:

1 results

  1. id:
    920 125 298
    name:
    Asker kommune
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2023-08-28T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

1 results

  1. 71000000
directCpvCodes:

1 results

  1. 71000000
parentCpvCodes:

No results.

noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:

2 results

  1. type:
    tenders
    total:
    6
  2. type:
    t-esubm
    total:
    6
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2023-08-28
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2023-326301
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2023-08-28
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
2
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2023-326301

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.