Totalentreprise for riving av Holviga barneskole
Notice 2023-101851 · EXPIRED
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Grimstad kommune skal inngå totalentreprise for miljøsanering og riving av Holviga barneskole i Grimstad Kommune. Utvalgte deler av byggene skal i tillegg demonteres og lagres for senere ombruk. For ytterligere informasjon om anskaffelsens innhold vises det til del II – kontraktsgrunnlaget.
Oppdragsgivere
Place of performance
All notice data
- id:
- 2023-101851
- eFormId:
- 3d1b266a-8953-4673-8934-28055bd5f443
- procedureId:
- 094959ad-3a90-44d8-bac6-6fd91d583120
- heading:
- Totalentreprise for riving av Holviga barneskole
- description:
- Grimstad kommune skal inngå totalentreprise for miljøsanering og riving av Holviga barneskole i Grimstad Kommune. Utvalgte deler av byggene skal i tillegg demonteres og lagres for senere ombruk. For ytterligere informasjon om anskaffelsens innhold vises det til del II – kontraktsgrunnlaget.
- buyer:
1 results
- id:
- 864 964 702
- name:
- Grimstad kommune
- locationId:
1 results
- NO092
- placeOfPerformance:
- issueDate:
- 2023-12-05T14:32:00Z
- deadline:
- 2024-01-12T12:00:00+01:00
- qualificationDeadline:
- 2024-01-12T12:00:00+01:00
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- allCpvCodes:
11 results
- 45111100
- 45000000
- 45100000
- 45110000
- 45111300
- 45262660
- 45111000
- 45200000
- 45260000
- 45262000
- 45262600
- directCpvCodes:
6 results
- 45111100
- 45000000
- 45100000
- 45110000
- 45111300
- 45262660
- parentCpvCodes:
5 results
- 45111000
- 45200000
- 45260000
- 45262000
- 45262600
- noticeStatus:
- EXPIRED
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- https://eu.eu-supply.com/app/rfq/rwlentrance_s.asp?PID=388658&B=
- sentToTed:
- no
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- gen-pub
- awardedNames:
No results.
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2023-12-06
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2023-101851
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- publicationDate:
- 2023-12-06
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2023-101851