Rammeavtale journalsystem for Notodden kommune
Notice 2022-981626
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Dette er en intensjonskunngjøring for levering av et journal system med moduler for både legevakt og legesenter for Notodden kommune. Det tas sikte på å inngå kontrakt med Infodoc AS, med adresse Dalhaugene 2, 5153, Bergen, Norge.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2022-981626
- eFormId:
- 2022-981626
- procedureId:
- not reported by source
- heading:
- Rammeavtale journalsystem for Notodden kommune
- description:
- Dette er en intensjonskunngjøring for levering av et journal system med moduler for både legevakt og legesenter for Notodden kommune. Det tas sikte på å inngå kontrakt med Infodoc AS, med adresse Dalhaugene 2, 5153, Bergen, Norge.
- buyer:
1 results
- id:
- 938583986
- name:
- Notodden kommune
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2022-11-15T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ADVISORY_NOTICE
- allTypes:
2 results
- ADVISORY_NOTICE
- PLANNING
- allCpvCodes:
4 results
- 72268000
- 72000000
- 72200000
- 72260000
- directCpvCodes:
1 results
- 72268000
- parentCpvCodes:
3 results
- 72000000
- 72200000
- 72260000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- amount:
- 891592.0
- code:
- NOK
- fullLocalizedText:
- 891592.0 NOK
- mainActivity:
- gen-pub
- awardedNames:
No results.
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2022-11-15
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2022-981626
- allType:
2 results
- ADVISORY_NOTICE
- PLANNING
- publicationDate:
- 2022-11-15
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2022-981626