Elektronisk pasientjournalsystem

Notice 2022-976305

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-26T09:21:31Z.

Description

Viken fylkeskommune har ansvar for den offentlige tannhelsetjenesten i fylket, og skal anskaffe et elektronisk pasientjournal-system (EPJ system). Viken fylkeskommune har undersøkt markedet, og vurderer at det er kun Opus Dental som kan levere et EPJ-system med de kvaliteter og tilpasninger som er nødvendig for Viken, herav eResept, EDI, tjenestebasert adressering, Snowmed CT og DOT rapportering. Opus Dental sin løsning leveres som hyllevare i det norsk offentlige tannhelsemarkedet, og kan videre sørge for sikring av feilretting og drift av journalsystemet. To av tre av Vikens tidligere fylkeskommuner bruker Opus Dental i dag. Byttekostnadene ved å velge en annen leverandør vurderes som høye, da prosjektet må gjennom et utviklingsløp.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2022-976305
eFormId:
2022-976305
procedureId:
2022-976305
heading:
Elektronisk pasientjournalsystem
description:
Viken fylkeskommune har ansvar for den offentlige tannhelsetjenesten i fylket, og skal anskaffe et elektronisk pasientjournal-system (EPJ system). Viken fylkeskommune har undersøkt markedet, og vurderer at det er kun Opus Dental som kan levere et EPJ-system med de kvaliteter og tilpasninger som er nødvendig for Viken, herav eResept, EDI, tjenestebasert adressering, Snowmed CT og DOT rapportering. Opus Dental sin løsning leveres som hyllevare i det norsk offentlige tannhelsemarkedet, og kan videre sørge for sikring av feilretting og drift av journalsystemet. To av tre av Vikens tidligere fylkeskommuner bruker Opus Dental i dag. Byttekostnadene ved å velge en annen leverandør vurderes som høye, da prosjektet må gjennom et utviklingsløp.
buyer:

1 results

  1. id:
    921 693 230
    name:
    Viken fylkeskommune
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2022-09-06T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
  2. RESULT
allCpvCodes:

1 results

  1. 48000000
directCpvCodes:

1 results

  1. 48000000
parentCpvCodes:

No results.

noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2022-09-06
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2022-976305
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2022-09-06
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2022-976305

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.