Storhusholdningsutstyr og vedlikehold

Notice 2022-955252

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-24T22:32:49Z.

Description

Elverum kommune ønsker å inngå en rammeavtale med én leverandør for kjøp og vedlikehold av storkjøkkenutstyr. Avtalen har en varighet på 2 år, med opsjon om forlengelse på ett pluss ett år (2+1+1). Avtalens estimerte verdi, inkludert opsjoner, er kr 3 800 000. Konkurransen evalueres på bakgrunn av følgende kriterier: 100% pris

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2022-955252
eFormId:
2022-955252
procedureId:
2022-955252
heading:
Storhusholdningsutstyr og vedlikehold
description:
Elverum kommune ønsker å inngå en rammeavtale med én leverandør for kjøp og vedlikehold av storkjøkkenutstyr. Avtalen har en varighet på 2 år, med opsjon om forlengelse på ett pluss ett år (2+1+1). Avtalens estimerte verdi, inkludert opsjoner, er kr 3 800 000. Konkurransen evalueres på bakgrunn av følgende kriterier: 100% pris
buyer:

1 results

  1. id:
    952857991
    name:
    Elverum Kommune
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2022-11-04T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

4 results

  1. 39314000
  2. 39000000
  3. 39300000
  4. 39310000
directCpvCodes:

1 results

  1. 39314000
parentCpvCodes:

3 results

  1. 39000000
  2. 39300000
  3. 39310000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:

2 results

  1. type:
    tenders
    total:
    2
  2. type:
    t-esubm
    total:
    2
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2022-11-04
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2022-955252
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2022-11-04
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2022-955252

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.