Rammeavtale - kjøkkenutstyr og dekketøy

Notice 2022-923138

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-09T05:26:12Z.

Description

Oppdragsgiver inviterer til konkurranse for inngåelse av rammeavtale for kjøp av kjøkkenutstyr og dekketøy for kommunens enheter. Produktene skal benyttes hos kommunens kjøkkentjenester, sykehjem, kantiner, barnehager, skoler, boenheter, fritidsklubber, administrasjonsbygg mv. Fullstendig beskrivelse av leveransen følger av vedleggene til konkurransegrunnlaget.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2022-923138
eFormId:
2022-923138
procedureId:
2022-923138
heading:
Rammeavtale - kjøkkenutstyr og dekketøy
description:
Oppdragsgiver inviterer til konkurranse for inngåelse av rammeavtale for kjøp av kjøkkenutstyr og dekketøy for kommunens enheter. Produktene skal benyttes hos kommunens kjøkkentjenester, sykehjem, kantiner, barnehager, skoler, boenheter, fritidsklubber, administrasjonsbygg mv. Fullstendig beskrivelse av leveransen følger av vedleggene til konkurransegrunnlaget.
buyer:

1 results

  1. id:
    920 123 899
    name:
    Indre Østfold kommune
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2022-11-15T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

4 results

  1. 39221000
  2. 39000000
  3. 39200000
  4. 39220000
directCpvCodes:

1 results

  1. 39221000
parentCpvCodes:

3 results

  1. 39000000
  2. 39200000
  3. 39220000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
no
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
not reported by source
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2022-11-15
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2022-923138
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2022-11-15
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2022-923138

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.