Kunngjøring av kontraktsinngåelse rode 2 og 5

Notice 2022-912575

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-08T18:01:09Z.

Description

Innleie av traktorer og maskiner med fører for brøyting og rydding av veier som kommunen har ansvaret for. Denne konkurransen gjalt rode 2 og 5. Anskaffelsen ble gjennomført som en konkurranse med forhandling uten forutgående kunngjøring, jf. FOA § 13-1 (4). Bakgrunnen for at unntaksprosedyren ble benyttet var at oppdragsgiver tidligere hadde gjennomført en mislykket åpen anbudskonkurranse, jf. FOA § 13-3 b).

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2022-912575
eFormId:
2022-912575
procedureId:
2022-912575
heading:
Kunngjøring av kontraktsinngåelse rode 2 og 5
description:
Innleie av traktorer og maskiner med fører for brøyting og rydding av veier som kommunen har ansvaret for. Denne konkurransen gjalt rode 2 og 5. Anskaffelsen ble gjennomført som en konkurranse med forhandling uten forutgående kunngjøring, jf. FOA § 13-1 (4). Bakgrunnen for at unntaksprosedyren ble benyttet var at oppdragsgiver tidligere hadde gjennomført en mislykket åpen anbudskonkurranse, jf. FOA § 13-3 b).
buyer:

1 results

  1. id:
    964 963 916
    name:
    Hægebostad kommune
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2022-11-02T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

3 results

  1. 90620000
  2. 90000000
  3. 90600000
directCpvCodes:

1 results

  1. 90620000
parentCpvCodes:

2 results

  1. 90000000
  2. 90600000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:

2 results

  1. type:
    tenders
    total:
    2
  2. type:
    t-esubm
    total:
    0
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2022-11-02
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2022-912575
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2022-11-02
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
2
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2022-912575

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.