Elektrikertjenester, rammeavtale

Notice 2022-672473

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-25T08:38:10Z.

Description

Konkurransen gjelder levering av levering av elektrikertjenester og nødvendig materiell. Oppdrag på rammeavtalen vil være å utføre planlagte oppgaver og kontroller og andre ganger søke etter og utbedre uforutsette feil. Behovene vil ofte være sporadiske og av forskjellig omfang og hyppighet. Leverandør må ha personell som har nødvendige godkjenninger for å utføre oppgaver i svakstrøm- og sterkstrømfaget. Anskaffelsen er estimert til å være over EØS-terskelverdi. Behovet er usikkert. Historisk sett har oppdragsgiver handlet for NOK 9.050.000,- eks. mva. det siste året. Volumet kan variere både opp og ned, og vil i avtaleperioden være avhengig av blant annet oppdragsgivers behov, aktiviteter, budsjettsituasjon og andre rammefaktorer. Maksimalverdi, inkludert eventuelle opsjoner og forventet prisstigning: NOK 50.000.000,- eks mva. For nærmere informasjon viser vi til anskaffelsesdokumentene.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2022-672473
eFormId:
2022-672473
procedureId:
2022-672473
heading:
Elektrikertjenester, rammeavtale
description:
Konkurransen gjelder levering av levering av elektrikertjenester og nødvendig materiell. Oppdrag på rammeavtalen vil være å utføre planlagte oppgaver og kontroller og andre ganger søke etter og utbedre uforutsette feil. Behovene vil ofte være sporadiske og av forskjellig omfang og hyppighet. Leverandør må ha personell som har nødvendige godkjenninger for å utføre oppgaver i svakstrøm- og sterkstrømfaget. Anskaffelsen er estimert til å være over EØS-terskelverdi. Behovet er usikkert. Historisk sett har oppdragsgiver handlet for NOK 9.050.000,- eks. mva. det siste året. Volumet kan variere både opp og ned, og vil i avtaleperioden være avhengig av blant annet oppdragsgivers behov, aktiviteter, budsjettsituasjon og andre rammefaktorer. Maksimalverdi, inkludert eventuelle opsjoner og forventet prisstigning: NOK 50.000.000,- eks mva. For nærmere informasjon viser vi til anskaffelsesdokumentene.
buyer:

1 results

  1. id:
    864 952 992
    name:
    Ål kommune
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2022-11-30T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

3 results

  1. 51110000
  2. 51000000
  3. 51100000
directCpvCodes:

1 results

  1. 51110000
parentCpvCodes:

2 results

  1. 51000000
  2. 51100000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:

2 results

  1. type:
    tenders
    total:
    9
  2. type:
    t-esubm
    total:
    0
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2022-11-30
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2022-672473
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2022-11-30
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2022-672473

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.