Brochs gate VA-anlegg, samt etablering av sykkelvei og oppgradering av veier og fortau.
Notice 2022-396557
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Oppdragsgiver inviterer med dette til konkurranse for inngåelse av avtale vedrørende rehabilitering av VA-anlegg i Brochs gate med tilliggende sidegater, Fredrikstad kommune. Avtalen vil også innebefatte etablering av sykkelvei og oppgradering av veier og fortau. Fullstendig beskrivelse av leveransen følger av vedleggene til konkurransegrunnlaget.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2022-396557
- eFormId:
- 2022-396557
- procedureId:
- 2022-396557
- heading:
- Brochs gate VA-anlegg, samt etablering av sykkelvei og oppgradering av veier og fortau.
- description:
- Oppdragsgiver inviterer med dette til konkurranse for inngåelse av avtale vedrørende rehabilitering av VA-anlegg i Brochs gate med tilliggende sidegater, Fredrikstad kommune. Avtalen vil også innebefatte etablering av sykkelvei og oppgradering av veier og fortau. Fullstendig beskrivelse av leveransen følger av vedleggene til konkurransegrunnlaget.
- buyer:
1 results
- id:
- 940039541
- name:
- Fredrikstad kommune
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2022-06-07T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
5 results
- 45231300
- 45000000
- 45200000
- 45230000
- 45231000
- directCpvCodes:
1 results
- 45231300
- parentCpvCodes:
4 results
- 45000000
- 45200000
- 45230000
- 45231000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
2 results
- type:
- tenders
- total:
- 3
- type:
- t-esubm
- total:
- 3
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- gen-pub
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2022-06-07
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2022-396557
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2022-06-07
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2022-396557