ANSK-0186-21 Trykkeritjenester med Print on demand

Notice 2022-364314

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-28T00:57:49Z.

Description

Tjenestens formål er å tilrettelegge for en rasjonell og hensiktsmessig bestilling av trykkeritjenester som inkluderer Print On Demand (POD-tjeneste). Tjenesten vil omfatte produksjon av doktorgradsavhandlinger, doktordiplomer, masteroppgaver og visittkort, samt print av egne dokumenter via nettbasert tjeneste.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2022-364314
eFormId:
2022-364314
procedureId:
2022-364314
heading:
ANSK-0186-21 Trykkeritjenester med Print on demand
description:
Tjenestens formål er å tilrettelegge for en rasjonell og hensiktsmessig bestilling av trykkeritjenester som inkluderer Print On Demand (POD-tjeneste). Tjenesten vil omfatte produksjon av doktorgradsavhandlinger, doktordiplomer, masteroppgaver og visittkort, samt print av egne dokumenter via nettbasert tjeneste.
buyer:

1 results

  1. id:
    874 789 542
    name:
    UNIVERSITETET I BERGEN
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2022-02-03T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

3 results

  1. 79820000
  2. 79000000
  3. 79800000
directCpvCodes:

1 results

  1. 79820000
parentCpvCodes:

2 results

  1. 79000000
  2. 79800000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:

2 results

  1. type:
    tenders
    total:
    1
  2. type:
    t-esubm
    total:
    0
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
education
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2022-02-03
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2022-364314
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2022-02-03
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2022-364314

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.