Innkjøp av system for pasientstrømhåndtering og pasientsikkerhet HMN

Notice 2022-361570

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-11T18:11:47Z.

Description

Helse Midt-Norge har besluttet å inngå kontrakt med SmartCrowding AS for kjøp av system for pasientstrømhåndtering og pasientsikkerhet. Kontrakten inngås på vegne av Helse Nord-Trøndelag sykehuset Levanger, som tar i bruk systemet først, og inneholder også opsjoner for sykehuset Namsos HNT, HMR og St. Olavs hospital HF. Kontrakten kan utvides med 1 + 1 + 1 år. Det er sterke faglige grunner for at SmartCrowding er valgt. Systemet i kombinasjon med arbeidsmetodikken gir kliniske ledere ved sykehuset beslutningsstøtte i situasjoner ved høyere aktivitet.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2022-361570
eFormId:
2022-361570
procedureId:
2022-361570
heading:
Innkjøp av system for pasientstrømhåndtering og pasientsikkerhet HMN
description:
Helse Midt-Norge har besluttet å inngå kontrakt med SmartCrowding AS for kjøp av system for pasientstrømhåndtering og pasientsikkerhet. Kontrakten inngås på vegne av Helse Nord-Trøndelag sykehuset Levanger, som tar i bruk systemet først, og inneholder også opsjoner for sykehuset Namsos HNT, HMR og St. Olavs hospital HF. Kontrakten kan utvides med 1 + 1 + 1 år. Det er sterke faglige grunner for at SmartCrowding er valgt. Systemet i kombinasjon med arbeidsmetodikken gir kliniske ledere ved sykehuset beslutningsstøtte i situasjoner ved høyere aktivitet.
buyer:

1 results

  1. id:
    916879067
    name:
    SYKEHUSINNKJØP HF
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2022-03-14T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
  2. RESULT
allCpvCodes:

1 results

  1. 48000000
directCpvCodes:

1 results

  1. 48000000
parentCpvCodes:

No results.

noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
health
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2022-03-14
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2022-361570
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2022-03-14
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2022-361570

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.