Rammeavtale – Operasjonell leasing/leie iPad og tilknyttet utstyr til skolesektoren i Senja kommune
Notice 2022-345728
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Anskaffelsen omfatter levering av iPad med forsikring og tilhørende utstyr til skoleelever og ansatte i Senjaskolen, gjennom rammeavtale. Anskaffelsen innebærer operasjonell leasing eller leie. Dette innebærer at leieobjektet har en restverdi ved utløpet av leietiden.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2022-345728
- eFormId:
- 2022-345728
- procedureId:
- 2022-345728
- heading:
- Rammeavtale – Operasjonell leasing/leie iPad og tilknyttet utstyr til skolesektoren i Senja kommune
- description:
- Anskaffelsen omfatter levering av iPad med forsikring og tilhørende utstyr til skoleelever og ansatte i Senjaskolen, gjennom rammeavtale. Anskaffelsen innebærer operasjonell leasing eller leie. Dette innebærer at leieobjektet har en restverdi ved utløpet av leietiden.
- buyer:
1 results
- id:
- 921 369 417
- name:
- Senja kommune
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2022-06-30T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
2 results
- 30200000
- 30000000
- directCpvCodes:
1 results
- 30200000
- parentCpvCodes:
1 results
- 30000000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
2 results
- type:
- tenders
- total:
- 9
- type:
- t-esubm
- total:
- 0
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- gen-pub
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2022-06-30
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2022-345728
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2022-06-30
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2022-345728