Rammeavtale for vedlikehold og utbedring av riksveger i Innlandet, nordre del av det tidligere Buskerud, og Lunner, Nannestad og Nittedal i 2022 – 2024

Notice 2022-336699

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-10T18:09:58Z.

Description

Gjelder utførelse av vedlikehold, reparasjon, utskifting og utvikling av områder av riksveger og tilknyttede gangveger i Innlandet, i det tidligere Buskerud nord for Hønefoss, og i Lunner, Nannestad og Nittedal kommuner. Hensikten er å inngå en rammeavtale med inntil tre entreprenører i hvert område, til sammen inntil ni entreprenører.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2022-336699
eFormId:
2022-336699
procedureId:
2022-336699
heading:
Rammeavtale for vedlikehold og utbedring av riksveger i Innlandet, nordre del av det tidligere Buskerud, og Lunner, Nannestad og Nittedal i 2022 – 2024
description:
Gjelder utførelse av vedlikehold, reparasjon, utskifting og utvikling av områder av riksveger og tilknyttede gangveger i Innlandet, i det tidligere Buskerud nord for Hønefoss, og i Lunner, Nannestad og Nittedal kommuner. Hensikten er å inngå en rammeavtale med inntil tre entreprenører i hvert område, til sammen inntil ni entreprenører.
buyer:

1 results

  1. id:
    971 032 081
    name:
    Statens vegvesen
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2022-04-08T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

1 results

  1. 45000000
directCpvCodes:

1 results

  1. 45000000
parentCpvCodes:

No results.

noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:

2 results

  1. type:
    tenders
    total:
    39
  2. type:
    t-esubm
    total:
    39
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2022-04-08
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2022-336699
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2022-04-08
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
4
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2022-336699

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.