Renholds- og cateringprodukter til Viken fylkeskommune

Notice 2022-333835

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-11T14:43:28Z.

Description

Anskaffelsen skal dekke Viken fylkeskommunes og andre virksomheter som deltar på anskaffelsen sitt behov for renholds- og cateringprodukter. Anskaffelsen omfatter bl.a. renholdsprodukter til renholdsseksjonen, renholdsprodukter til kantine og engangsprodukter som engangstallerkener- og bestikk. Dette er en rammeavtale med en total varighet på fire (4) år. Løses ut som 2+1+1 år.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2022-333835
eFormId:
2022-333835
procedureId:
2022-333835
heading:
Renholds- og cateringprodukter til Viken fylkeskommune
description:
Anskaffelsen skal dekke Viken fylkeskommunes og andre virksomheter som deltar på anskaffelsen sitt behov for renholds- og cateringprodukter. Anskaffelsen omfatter bl.a. renholdsprodukter til renholdsseksjonen, renholdsprodukter til kantine og engangsprodukter som engangstallerkener- og bestikk. Dette er en rammeavtale med en total varighet på fire (4) år. Løses ut som 2+1+1 år.
buyer:

1 results

  1. id:
    921 693 230
    name:
    Viken fylkeskommune
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2022-08-24T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

4 results

  1. 39222000
  2. 39000000
  3. 39200000
  4. 39220000
directCpvCodes:

1 results

  1. 39222000
parentCpvCodes:

3 results

  1. 39000000
  2. 39200000
  3. 39220000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:

2 results

  1. type:
    tenders
    total:
    3
  2. type:
    t-esubm
    total:
    0
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2022-08-24
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2022-333835
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2022-08-24
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2022-333835

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.