Informasjonsavis Nordre Follo kommune
Notice 2022-327270
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Nordre Follo kommune har til hensikt å inngå avtale om "informasjonsavis" og RSS feed med AS Østlandets Blad. Informasjonsavisen skal distribueres til alle kommunens husstander i 10 utgaver per år og 10 utgaver i ordinært opplag. RSS feeden skal ha 100% synlighet 365 dager i døgnet.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2022-327270
- eFormId:
- 2022-327270
- procedureId:
- 2022-327270
- heading:
- Informasjonsavis Nordre Follo kommune
- description:
- Nordre Follo kommune har til hensikt å inngå avtale om "informasjonsavis" og RSS feed med AS Østlandets Blad. Informasjonsavisen skal distribueres til alle kommunens husstander i 10 utgaver per år og 10 utgaver i ordinært opplag. RSS feeden skal ha 100% synlighet 365 dager i døgnet.
- buyer:
1 results
- id:
- 922092648
- name:
- NORDRE FOLLO KOMMUNE
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2022-03-21T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
- RESULT
- allCpvCodes:
4 results
- 79824000
- 79000000
- 79800000
- 79820000
- directCpvCodes:
1 results
- 79824000
- parentCpvCodes:
3 results
- 79000000
- 79800000
- 79820000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- gen-pub
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2022-03-21
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2022-327270
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
- RESULT
- publicationDate:
- 2022-03-21
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2022-327270