Mellomstor personbil med min. 300 km WLTP rekkevidde

Notice 2021-395021

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-23T08:53:10Z.

Description

Oslo kommune v/Utviklings- og kompetanseetaten, heretter kalt oppdragsgiver, inviterer med dette alle kvalifiserte leverandører i den dynamiske innkjøpsordningen for kjøp av lette kjøretøy til å inngi tilbud på 3 stk. Mellomstor personbil med rekkevidde min. 300 km WLTP. All kommunikasjon, herunder eventuelle spørsmål, skal skje gjennom kommunens verktøy for konkurransegjennomføring (KGV).

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2021-395021
eFormId:
2021-395021
procedureId:
2021-395021
heading:
Mellomstor personbil med min. 300 km WLTP rekkevidde
description:
Oslo kommune v/Utviklings- og kompetanseetaten, heretter kalt oppdragsgiver, inviterer med dette alle kvalifiserte leverandører i den dynamiske innkjøpsordningen for kjøp av lette kjøretøy til å inngi tilbud på 3 stk. Mellomstor personbil med rekkevidde min. 300 km WLTP. All kommunikasjon, herunder eventuelle spørsmål, skal skje gjennom kommunens verktøy for konkurransegjennomføring (KGV).
buyer:

1 results

  1. id:
    971 183 675
    name:
    Oslo kommune v/Utviklings- og kompetanseetaten
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2021-07-08T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

2 results

  1. 34100000
  2. 34000000
directCpvCodes:

1 results

  1. 34100000
parentCpvCodes:

1 results

  1. 34000000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
no
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
not reported by source
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2021-07-08
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2021-395021
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2021-07-08
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2021-395021

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.