Rekrutterings- og onboardingverktøy

Notice 2021-394025

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-12T00:41:21Z.

Description

Rekrutterings- og onboardingsverktøy. Verktøy for styring av rekrutteringsprosessen for å planlegge og publisere stillinger og motta og behandle søknader. Modul for onboarding, skal bidra til å digitalisere interne og eksterne prosesser knyttet til introduksjon av nyansatte. Systemet må være brukervennlig både for administrator, interne og eksterne brukere og tilfredsstille nødvendige GDPR standarder.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2021-394025
eFormId:
2021-394025
procedureId:
2021-394025
heading:
Rekrutterings- og onboardingverktøy
description:
Rekrutterings- og onboardingsverktøy. Verktøy for styring av rekrutteringsprosessen for å planlegge og publisere stillinger og motta og behandle søknader. Modul for onboarding, skal bidra til å digitalisere interne og eksterne prosesser knyttet til introduksjon av nyansatte. Systemet må være brukervennlig både for administrator, interne og eksterne brukere og tilfredsstille nødvendige GDPR standarder.
buyer:

1 results

  1. id:
    925 836 613
    name:
    Norsk Tipping AS
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2021-05-21T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

6 results

  1. 72212450
  2. 72000000
  3. 72200000
  4. 72210000
  5. 72212000
  6. 72212400
directCpvCodes:

1 results

  1. 72212450
parentCpvCodes:

5 results

  1. 72000000
  2. 72200000
  3. 72210000
  4. 72212000
  5. 72212400
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
no
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
not reported by source
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2021-05-21
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2021-394025
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2021-05-21
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2021-394025

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.