Vintervedlikehold Steinkjer kommune - Distriktsroder

Notice 2021-392496

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-11T15:15:00Z.

Description

Steinkjer kommune, heretter kalt oppdragsgiver, ber om pristilbud på snøbrøyting, snø- og isrydding og sandstrøing av kommunale veger, gang- og sykkelveg, barnehager, skoler, offentlige institusjoner og andre kommunale eiendommer for 2 brøytesesonger fra og med 1. oktober 2021, og med opsjon på 1+1 +1år. ANBUDSKONFERANSE 17.06.2021. Se punkt 1.1.4 i konkurransegrunnlaget for påmelding. Anbudskonferanse 17.06.2021 kl. 10.00 Anbudskonferanse på Teams. Påmelding på e-post til per.ole.austmo@steinkjer.kommune.no. Anbudskonferansen vil foregå 17.06.2021 kl. 10.00.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2021-392496
eFormId:
2021-392496
procedureId:
2021-392496
heading:
Vintervedlikehold Steinkjer kommune - Distriktsroder
description:
Steinkjer kommune, heretter kalt oppdragsgiver, ber om pristilbud på snøbrøyting, snø- og isrydding og sandstrøing av kommunale veger, gang- og sykkelveg, barnehager, skoler, offentlige institusjoner og andre kommunale eiendommer for 2 brøytesesonger fra og med 1. oktober 2021, og med opsjon på 1+1 +1år. ANBUDSKONFERANSE 17.06.2021. Se punkt 1.1.4 i konkurransegrunnlaget for påmelding. Anbudskonferanse 17.06.2021 kl. 10.00 Anbudskonferanse på Teams. Påmelding på e-post til per.ole.austmo@steinkjer.kommune.no. Anbudskonferansen vil foregå 17.06.2021 kl. 10.00.
buyer:

1 results

  1. id:
    840 029 212
    name:
    Steinkjer kommune
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2021-08-18T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

3 results

  1. 90620000
  2. 90000000
  3. 90600000
directCpvCodes:

1 results

  1. 90620000
parentCpvCodes:

2 results

  1. 90000000
  2. 90600000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:

2 results

  1. type:
    tenders
    total:
    221
  2. type:
    t-esubm
    total:
    0
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2021-08-18
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2021-392496
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2021-08-18
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2021-392496

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.