Rammeavtale natriumhypokloritt
Notice 2021-385368
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Det skal inngås en rammeavtale med en leverandør for kjøp av natriumhypokloritt 15%. Formålet med anskaffelsen er å sikre VAV videre leveranse av nødvendig natriumhypokloritt 15 % (klor) til vannbehandlingsanleggene Oset og Skullerud inkludert reserve- og beredskapsanlegg. I anskaffelsen inngår også leveranse av klor til Alnsjøen og Langlia beredskapsanlegg (ved beredskapskjøring av disse anlegg).
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2021-385368
- eFormId:
- 2021-385368
- procedureId:
- 2021-385368
- heading:
- Rammeavtale natriumhypokloritt
- description:
- Det skal inngås en rammeavtale med en leverandør for kjøp av natriumhypokloritt 15%. Formålet med anskaffelsen er å sikre VAV videre leveranse av nødvendig natriumhypokloritt 15 % (klor) til vannbehandlingsanleggene Oset og Skullerud inkludert reserve- og beredskapsanlegg. I anskaffelsen inngår også leveranse av klor til Alnsjøen og Langlia beredskapsanlegg (ved beredskapskjøring av disse anlegg).
- buyer:
1 results
- id:
- 971 185 589
- name:
- Oslo kommune v/Vann- og avløpsetaten
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2021-04-19T12:00:00+02:00
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
4 results
- 24962000
- 24000000
- 24900000
- 24960000
- directCpvCodes:
1 results
- 24962000
- parentCpvCodes:
3 results
- 24000000
- 24900000
- 24960000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
2 results
- type:
- tenders
- total:
- 4
- type:
- t-esubm
- total:
- 4
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-975?q=forsyningsforskriften
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- water
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2021-04-19
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2021-385368
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2021-04-19
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2021-385368