Brannbil/mannskapsbil s.1.1 og brannbil s4.4 (tankbil med mannskapskabin)

Notice 2021-379014

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-26T03:20:12Z.

Description

Konkurransen gjelder levering av 1 stk. brannbil s4.4 (tankbil med mannskapskabin) og 1 stk. brannbil/mannskapsbil s1.1 (med estimert levering siste halvår 2023) Oppdragsgiver har et estimert budsjett for begge brannbilene til NOK 8 000 000,- eks. mva. Oppdragsgiver tar forbehold om at budsjett ikke overtiges. Estimert verdi for 1 stk. brannbil s4.4 (tankbil med mannskapskabin): 4 000 000 kr eks mva. Estimert verdi for 1 stk. brannbil/mannskapsbil s1.1 (med estimert levering siste halvår 2023): 3 700 000 kr eks mva. Oppgitte volumer er et estimat og er ikke bindende for oppdragsgiver. For nærmere informasjon viser vi til anskaffelsesdokumentene.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2021-379014
eFormId:
2021-379014
procedureId:
2021-379014
heading:
Brannbil/mannskapsbil s.1.1 og brannbil s4.4 (tankbil med mannskapskabin)
description:
Konkurransen gjelder levering av 1 stk. brannbil s4.4 (tankbil med mannskapskabin) og 1 stk. brannbil/mannskapsbil s1.1 (med estimert levering siste halvår 2023) Oppdragsgiver har et estimert budsjett for begge brannbilene til NOK 8 000 000,- eks. mva. Oppdragsgiver tar forbehold om at budsjett ikke overtiges. Estimert verdi for 1 stk. brannbil s4.4 (tankbil med mannskapskabin): 4 000 000 kr eks mva. Estimert verdi for 1 stk. brannbil/mannskapsbil s1.1 (med estimert levering siste halvår 2023): 3 700 000 kr eks mva. Oppgitte volumer er et estimat og er ikke bindende for oppdragsgiver. For nærmere informasjon viser vi til anskaffelsesdokumentene.
buyer:

1 results

  1. id:
    996 629 880
    name:
    Sogn Brann og redning IKS
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2021-11-08T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

6 results

  1. 34144210
  2. 34000000
  3. 34100000
  4. 34140000
  5. 34144000
  6. 34144200
directCpvCodes:

1 results

  1. 34144210
parentCpvCodes:

5 results

  1. 34000000
  2. 34100000
  3. 34140000
  4. 34144000
  5. 34144200
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:

2 results

  1. type:
    tenders
    total:
    4
  2. type:
    t-esubm
    total:
    0
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2021-11-08
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2021-379014
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2021-11-08
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2021-379014

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.