Utvikling og forvaltning av digitale tjenester for Oslo kommune. Avtale 1.

Notice 2021-375900

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-28T10:03:29Z.

Description

Anskaffelsen skal sikre at Oslo kommune har tilgang til riktig kompetanse og kapasitet for å kunne utvikle, forvalte og videreutvikle digitale tjenester med høy kvalitet for innbyggere, ansatte og næringsliv. Avtaleområdet som helhet vil bli kunngjort som to ulike konkurransegjennomføringer og to ulike avtaler. - Avtale 1: Denne avtalen skal i hovedsak dekke UKE sitt behov og det skal inngås rammeavtale med en leverandør. - Avtale 2: Denne avtalen skal i hovedsak dekke behovet til øvrige virksomheter i Oslo kommune. Det skal inngås parallelle rammeavtaler med flere leverandører. Behovet vil være tjenester som benytter andre kjøremiljø enn Oslos sentrale kjøremiljø, eksempelvis Amazon Web Services (AWS). Avtale 2 er estimert kunngjort i en egen anskaffelse tidlig høst 2021, som en begrenset anbudskonkurranse. Denne kunngjøringen inneholder de administrative bestemmelser/betingelser for konkurransen om avtale 1.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2021-375900
eFormId:
2021-375900
procedureId:
2021-375900
heading:
Utvikling og forvaltning av digitale tjenester for Oslo kommune. Avtale 1.
description:
Anskaffelsen skal sikre at Oslo kommune har tilgang til riktig kompetanse og kapasitet for å kunne utvikle, forvalte og videreutvikle digitale tjenester med høy kvalitet for innbyggere, ansatte og næringsliv. Avtaleområdet som helhet vil bli kunngjort som to ulike konkurransegjennomføringer og to ulike avtaler. - Avtale 1: Denne avtalen skal i hovedsak dekke UKE sitt behov og det skal inngås rammeavtale med en leverandør. - Avtale 2: Denne avtalen skal i hovedsak dekke behovet til øvrige virksomheter i Oslo kommune. Det skal inngås parallelle rammeavtaler med flere leverandører. Behovet vil være tjenester som benytter andre kjøremiljø enn Oslos sentrale kjøremiljø, eksempelvis Amazon Web Services (AWS). Avtale 2 er estimert kunngjort i en egen anskaffelse tidlig høst 2021, som en begrenset anbudskonkurranse. Denne kunngjøringen inneholder de administrative bestemmelser/betingelser for konkurransen om avtale 1.
buyer:

1 results

  1. id:
    971 183 675
    name:
    Oslo kommune v/Utviklings- og kompetanseetaten
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2021-09-10T12:00:00+02:00
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
CANCELLED_OR_MISSING_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. CANCELLED_OR_MISSING_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

1 results

  1. 72000000
directCpvCodes:

1 results

  1. 72000000
parentCpvCodes:

No results.

noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:

No results.

changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2021-09-10
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2021-375900
    allType:

    2 results

    1. CANCELLED_OR_MISSING_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2021-09-10
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2021-375900

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.